Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. December 05. 08:55, szerda | Helyi

Új adó és alpolgármesteri eskü Szentendrén

Letette az esküt rendkívüli testületi ülésen Szentendre új gazdasági alpolgármestere a minap, a közgyűlésen a képviselők megválasztották a Kulturális Központ új ügyvezetőjét is és új adónemet vezetettek be a városban.

2012. November 13. 10:30, kedd | Helyi

Polányi Sándor: „Szentendre kikerült az adósságcsapdából”

Polányi Sándor a távozó reorganizációs alpolgármester szerint Szentendre kikerült az adósságcsapdából, az újonnan kinevezett Budai Otília szakmai tapasztalataival felkészülten tudja majd irányítani a város pénzügyeit

2012. November 09. 09:28, péntek | Helyi

Megvan az új alpolgármester

Budai Otíliát választotta gazdasági alpolgármesterré a szentendrei képviselő-testület csütörtökön. Az új alpolgármester feladata az önkormányzati reorganizáció során létrejött rendszer működtetése és felügyelete lesz.

2012. Október 23. 11:55, kedd | Helyi

Gátberuházás, alpolgármester, új helyijárat szolgáltató – heti hírek

Új szakaszban a gátberuházás, tizenhárom jelölt a gazdasági alpolgármester posztra, új szolgáltató a tömegközlekedésben, egyebek közt mindezek történtek az elmúlt héten Szentendrén. Heti hírösszefoglaló!

2012. Október 20. 10:46, szombat | Helyi

Tizenhárom jelöltből választ gazdasági alpolgármestert Szentendre

Hirdetésben keresett gazdasági alpolgármestert Szentendre, a pályázók közül novemberben választja ki a testület, hogy ki tölti be a posztot. Az új költségvetéssel pedig sokkal tisztábban látszódik, mire mit költ a város.

2012. Október 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Sikeres volt a hirdetés, lezárult az alpolgármesteri pályázat

Újsághirdetésben kereste Szentendre gazdasági alpolgármesterét a közelmúltban, a város több gazdasági lapban is meghirdette a pozíciót. A pályázat a héten lezárult, a testület jövő héten dönt a kérdésben.