Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Október 23. 11:55, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Gátberuházás, alpolgármester, új helyijárat szolgáltató – heti hírek

Gátberuházás, alpolgármester, új helyijárat szolgáltató – heti hírek

Új szakaszban a gátberuházás, tizenhárom jelölt a gazdasági alpolgármester posztra, új szolgáltató a tömegközlekedésben, egyebek közt mindezek történtek az elmúlt héten Szentendrén. Heti hírösszefoglaló!

Új szakaszban a gátberuházás
Földfeltöltés, bontás, ideiglenes lépcső kialakítás, egyebek között ezeket a feladatokat végzi el a kivitelező a közeljövőben a szentendrei gátbontás és -építési munkák során. Részletek itt!

Tizenhárom jelöltből választ gazdasági alpolgármestert Szentendre
Hirdetésben keresett gazdasági alpolgármestert Szentendre, a pályázók közül novemberben választja ki a testület, hogy ki tölti be a posztot. Az új költségvetéssel pedig sokkal tisztábban látszódik, mire mit költ a város. Részletek itt!

P’Art házban a Járási Hivatal
A P’Art házban kap helyet az új rendszer kidolgozása után a Járási Hivatal, erről a legutóbbi testületi ülésen döntött Szentendre képviselő-testülete. Részletek itt!

Új szolgáltatóval változik a helyi buszközlekedés
December elsejétől új szolgáltató működteti a helyijáratokat Szentendrén, ennek köszönhetően változnak a menetrendek, jegy- és bérletárak. A képviselők szerint jobb lesz és olcsóbb is a szolgáltatás. Részletek itt!

Megszépült a Bükköspart
Megszépült a Bükköspart múlt hétvégén, a hagyományos pataktakarítás mellett az akcióban résztvevők a játszóteret is rendbe rakták, a gyerekek ráadásul még falfestményt is készítettek. Részletek itt!

Boromisza Tibor-emlékkiállítás nyílt a MűvészetMalomban
Boromisza Tibor festőművész munkáiból nyílt kiállítás csütörtökön, a Magyar festészet napján Szentendrén a MűvészetMalomban. A tárlatot Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár nyitotta meg. Részletek itt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét