Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. December 17. 10:43, hétfő | Helyi

Új ügyfélfogadási rendszerek, szentendrei sportoló az év legjobbjai közt – A hét hírei

Szentendrei sportoló az év legjobbjai között, új helyen a sorszámhúzás a hivatalban, online időpontkérés a szakrendelőkben, újabb kábellopás a HÉV vonalán. Az elmúlt napok legfontosabb hírei!

2012. December 10. 10:00, hétfő | Helyi

Halálos baleset, sporttörténelem, fotós eredményhirdetés – Heti hírek

Eredményt hirdettünk fotóversenyünkön, ajándékötlet karácsonyra, halálos baleset, az új rendszerű buszközlekedésről, krumpliebéd és adakozás, sporttörténelem a szentendrei Európa-bajnokságon. Heti hírösszefoglaló!

2012. December 03. 10:21, hétfő | Helyi

Családi Advent, alakuló gát, hosszabbító fotóverseny – Heti hírek

Családi programok Adventre, Európa-bajnokság a Skanzenben, alakuló gát, adósságátvállalás, újabb kábellopások, cserbenhagyót keres a rendőrség, hosszabbított fotóversenyünk, ezek az elmúlt napok legfontosabb híre.

2012. November 19. 09:44, hétfő | Helyi

Olcsóbb buszozás, épülő gát, lakástűz – Heti hírek

Olcsóbb lesz a helyi buszközlekedés, épül a támfal a gátnál, gyorsabban a Megyei hídon, lakástűz, vicces fotók versenye – összegyűjtöttük az elmúlt napok legfontosabb szentendrei híreit!

2012. November 12. 08:23, hétfő | Helyi

Új alpolgármester, Kolonics-emlékkiállítás – A hét hírei

Megvan az új gazdasági alpolgármester, konferenciák sora Szentendrén, Kolonics György emlékkiállítás, BEK-döntőn a szentendrei korfball csapat. Összegyűjtöttük az elmúlt hét legfontosabb híreit.

2012. November 05. 12:31, hétfő | Helyi

Gátépítés, lakástűz, gyerekbűnözők – Heti hírek

Elkezdődtek az építési munkák a gátberuházásnál, leégett egy ház, a tulajdonosok mindene odaveszett, gyerekbűnözőket fogtak a rendőrök, egyebek között ezek történtek múlt héten. Összefoglaljuk a legfontosabbakat.

2012. Október 27. 09:18, szombat | Helyi

Vandálok Szentendrén, emlékműveket rongálnak

Különböző feliratokat fújtak a szentendrei szerb templom falára, és a belváros egyik emléktábláját is megrongálták az elmúlt két napban ismeretlenek - közölte megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

2012. Október 26. 07:50, péntek | Helyi

Vigyázat: új módszerrel fosztogatnak időseket Szentendrén

A szentendrei rendőrkapitányság figyelmezteti a helyieket, köztük leginkább az időseket, hogy a városban az utóbbi időszakban egy új, trükkös módszert vetettek be a tolvajok.

2012. Október 15. 09:45, hétfő | Helyi

Járási aláírások, gátbontás, új kiállítóhely - Heti hírek

Polgármesterek aláírásai a járásért, elkezdődött gátbontás, megemlékezés, felújítás és forgalomkorlátozás, egyebek közt mindez történt múlt héten Szentendrén. Összefoglaljuk a legfontosabb eseményeket.