Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. November 05. 12:31, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Gátépítés, lakástűz, gyerekbűnözők – Heti hírek

Gátépítés, lakástűz, gyerekbűnözők – Heti hírek

Elkezdődtek az építési munkák a gátberuházásnál, leégett egy ház, a tulajdonosok mindene odaveszett, gyerekbűnözőket fogtak a rendőrök, egyebek között ezek történtek múlt héten. Összefoglaljuk a legfontosabbakat.

Hat méter mély beton a mobilgát alatt
A bontások és a hosszas tereprendezés után elkezdődött a belvárosi árvízvédelmi fal építése. A munkák során a szakemberek hat méter mélyen betonozzák ki a védmű, így a mobilgát alapjait is. Részletek ITT!

Egykori hírességek és a belvárosi épületek múltjának nyomában
A belvárosi épületek valamint a hozzájuk kapcsolódó híres személyek múltját tárja fel a Művészeti Tanács a közeljövőben, az egyesület azonban ehhez munkához a szentendreiek segítségét is kéri. Részletek ITT!

Téli üzemmódban a Skanzen
Az első novemberi hétvégével átállt a Skanzen a téli nyitvatartásra, amely így március 30-áig, szombaton és vasárnap 10 és 16 óra között várja a közönséget. Az idei programok! Részletek ITT!

Lakástűz Szentendrén, egy ember megsérült
Kigyulladt és teljesen kiégett hétfőn egy téglaépület Szentendrén, egy ember megsérült - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője hétfő este az MTI-vel. Részletek ITT!

Gyerekbűnözőket fogott a szentendrei rendőrség
A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat K. M. 17 éves, L. D. 15 éves és L. Tamás 18 éves fiatalkorúak ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Részletek ITT!

Művészetek szabadon – szabadiskola a Malomban
Szabadiskola indul a MűvészetMalomban, ahol az érdeklődők több művészeti ágakkal is megismerkedhetnek. A jelentkezőket korra és nemtől függetlenül várják az iskola művész tanárai. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.