Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

Nagyrészt szárazak az ország útjai
2017. Január 09. 08:10, hétfő | Belföld

Nagyrészt szárazak az ország útjai

A gyorsforgalmú utak burkolata nagyrészt száraz, az M1-es autópálya bicskei, komáromi, illetve az M7-es autópálya eszteregnyei szakaszán sónedves - közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

Újra itt a tél, már több helyen havasak az utak
2013. Március 14. 10:00, csütörtök | Helyi

Újra itt a tél, már több helyen havasak az utak

Havazás kezdődött csütörtök hajnalban a nyugati országrészben az Útinform jelentése szerint, a közútkezelő fokozott óvatosságot kér a közlekedőktől.

Újra latyak, hó és csúszós utak
2013. Február 07. 08:29, csütörtök | Helyi

Újra latyak, hó és csúszós utak

Latyakosak, havasak, ezáltal csúszósak az utak a megyében. Több centi hó esett az éjjel, de az utak mindenütt járhatók. Az időjárás a Dunántúlon lesz ma kedvezőbb.

Villogó lámpák, latyak – óvatosan Szentendrén is
2013. Január 15. 08:14, kedd | Helyi

Villogó lámpák, latyak – óvatosan Szentendrén is

A hókotrás és sózásnak valamint az időjárásnak köszönhetően mára már lényegesen jobbak a szentendrei utak, mint hétfőn. A 11-es út jelenleg is latyakos, viszont nincs lefagyva, így nem csúszik.

2012. December 03. 07:51, hétfő | Helyi

Itt a tél és a hó, közlekedjünk óvatosabban

Megyénkben jelentős hó esett, a közlekedésben azonban ez nem okoz fennakadásokat. Az utak megyeszerte latyakosak, helyenként csúszósak. A megyei rendőr-főkapitányság fokozott óvatosságot kért a közlekedőktől.

2012. Október 29. 09:16, hétfő | Helyi

Itt a hó: balesetek, fennakadások, késések

Balesetek, fennakadások, késő vonatok, mindezekkel már rögtön az első őszi havas napon találkozhatunk. Országszerte több helyen is hull a hó, amelyre még holnap is számítanunk kell, de hétvégén inkább esős időnk lesz.