Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

Kisiklott egy HÉV-szerelvény egyik kocsija a fővárosban
2013. Augusztus 04. 10:54, vasárnap | Belföld

Kisiklott egy HÉV-szerelvény egyik kocsija a fővárosban

Kisiklott a H7-es (ráckevei) vonalon közlekedő egyik HÉV-szerelvény utolsó kocsija vasárnap délelőtt a fővárosban, a Kén utcánál, a balesetben senki nem sérült meg.

Halálra gázolt egy férfit a gödöllői HÉV
2013. Július 23. 12:10, kedd | Belföld

Halálra gázolt egy férfit a gödöllői HÉV

Halálra gázolt egy idős férfit az Örs vezér tere és Gödöllő között közlekedő H8-as HÉV kedd délelőtt a XVI. kerületben - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.

Újra szolgálatban a tömegközlekedési múzeumból
2013. Január 30. 08:23, szerda | Helyi

Újra szolgálatban a tömegközlekedési múzeumból

Új nosztalgia járművet állít forgalomba a szentendrei tömegközlekedési múzeumból februártól a BKV: minden szombaton egy M VIII-as típusú motorkocsi is szállít majd utasokat a gödöllői HÉV vonalán.

Műszaki hiba miatt nem járt a szentendrei HÉV egy szakaszon
2013. Január 29. 08:56, kedd | Helyi

Műszaki hiba miatt nem járt a szentendrei HÉV egy szakaszon

Műszaki hiba miatt a Budapesti Közlekedési Központ leállította a szentendrei HÉV-ek forgalmát hétfő délután a Batthyány tér és Békásmegyer között - közölte a társaság a Facebook-oldalán.

Változott a BKK jegy- és bérletrendszere
2013. Január 09. 07:57, szerda | Helyi

Változott a BKK jegy- és bérletrendszere

Változott a Budapesti Közlekedési Központ jegy- és bérletrendszere, személyi igazolvánnyal és jogosítvánnyal is érvényesek a teljes árú béreltek, új bérlettípusok jelennek meg, és változik több jegy és bérlet ára is.

2012. December 12. 08:39, szerda | Helyi

Újabb kábellopások a HÉV vonalán, milliós kár és fennakadás

Újra "menetrendszerinti" kábellopás történt kedden a szentendrei HÉV vonalán, a tolvajok milliós kárt okoztak a közlekedési vállalatnak a bűncselekménnyel, az utasoknak pedig rendkívül sok kellemetlenséget.

2012. November 30. 09:43, péntek | Helyi

Most már rendszer lesz? Újabb kábellopások a szentendrei hév vonalán

Ismét kábeleket loptak a fővárosban a H5-ös, szentendrei hév vonalán, továbbá a VIII. kerületben a 37A villamos vonalán – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

2012. November 24. 10:58, szombat | Helyi

Ismét kábeleket loptak a szentendrei hév vonalán

Összesen 170 méternyi kábelt loptak el a szentendrei HÉV vonalán, Csillaghegy és Római fürdő megállóhelyek között, ezért késtek a szerelvények – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

2012. November 16. 07:34, péntek | Helyi

Pótlóbuszok az 5-ös HÉV egy szakaszán a hétvégén

Karbantartási munkák miatt a HÉV-szerelvények helyett buszok szállítják az utasokat a hétvégén az 5-ös vonalon, a Batthyány tér és Békásmegyer között – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-t.

2012. Október 05. 13:08, péntek | Helyi

Kábelt loptak a szentendrei HÉV-vonalon

Több villamos- és HÉV-vonalon, köztük a szentendrein is kábelt loptak el csütörtökre virradóan a fővárosban, a kár összértéke 6,4 millió forint – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

2012. Október 04. 11:18, csütörtök | Helyi

Változott a HÉV menetrendje

Több közlekedési eszköz menetrendje is módosult a fővárosban hétfőtől, a szentendrei HÉV járatainak követési ideje változott - közölte a társaság az MTI-vel.

2011. Szeptember 24. 07:29, szombat | Kék hírek

3,5 milliós kábellopás a HÉV vonalán

Péntek délelőtt kábellopás volt a szentendrei HÉV Tímár utcai megállójánál. Ezért a szerelvények délután fél 5-ig csak Kaszásdűlő és Szentendre illetve Békásmegyer között közlekedtek.