Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Október 12. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Verekedett és lopott Pomázon, majd betört és lopott Budakalászon, végül Szentendrén is bűnözött

Verekedett és lopott Pomázon, majd betört és lopott Budakalászon, végül Szentendrén is bűnözött

Testi sértés, lopás, betörés, mindez írható annak a 24 éves férfinak a számára, aki Pomázon, Budakalászon és Szentendrén is követett el bűncselekményeket. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott Sz. Zoltán 24 éves pomázi lakos ellen súlyos testi sértés bűntett, lopás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Sz. Zoltán megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. október 27-én hajnalban Pomázon egy buszmegállóban ok nélkül megtámadott, ütlegelt és rugdosott egy fiatal férfit. A gyanúsított másnap hajnalban Budakalászon egy parkoló gépkocsiból mobiltelefont és pénztárcát tulajdonított el, majd 2014. január 24-én egy pomázi benzinkúton két - őrizetlenül hagyott - mobiltelefont lopott el.
A férfi továbbá február második felében betört egy épülő budakalászi társasház pincéjébe és onnan kéziszerszámokat, valamint gépeket, majd június 17-én egy szentendrei ipartelepről kerékpárt, bukósisakot és egy mobiltelefont tulajdonított el. Két nappal később a gyanúsított ismét bűncselekményt követett el a rendelkezésre álló adatok szerint, amikor egy állatklinikáról oltóanyagokat tulajdonított el.

A férfit valamennyi bűncselekmény vonatkozásában gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Az ellene folytatott nyomozást az eljáró hatóság a napokban vádemelési javaslattal lezárta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára