Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Március 26. 07:36, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei Kapitányság

Verekedés után a kocsiból akarta kirángatni – Garázdaság Tahitótfaluban

Verekedés után a kocsiból akarta kirángatni – Garázdaság Tahitótfaluban

Eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Szilveszter 24 éves és Sz. Tamás 23 éves tahitótfalui lakosok ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves gyanúsított gépkocsijával közlekedett Tahitótfaluban március 23-án 18 óra körüli időben, amikor egy másik járműben meglátta egy nő ismerősét. Ekkor megelőzte a másik gépkocsit, majd mindketten megálltak és kiszálltak az autóból. S. Szilveszter beszélgetni kezdett az ismerősével, amikor a 23 éves férfi odalépett hozzájuk és ököllel megütötte őt. A verekedésnek egyikük utastársa vetett véget. Ezt követően mindkét gyanúsított visszaszállt a gépkocsijába és elindult Szentendre irányába, azonban S. Szilveszter ismét megállásra kényszerítette Sz. Tamást, akit megpróbált kirángatni a járművéből, azonban az nem sikerült.

A helyszínre kiérkező rendőrök a két helyi férfit elfogták és a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a további eljárást - szabadlábon hagyásuk mellett - a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Kapcsolódó cikkek:
Négy férfi támadt egy boltosra és vendégére, majd autókat rongáltak Pomázon
Fiatalokból álló rablóbandát fogtak a szentendrei rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható