Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Április 11. 12:33, péntek | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei kapitányság

Vascsővel és késsel rontottak egymásnak

Vascsővel és késsel rontottak egymásnak

Az egyik férfi vascsővel támadott a másikra, míg az védekezésből hasba szúrta egy zsebkéssel, mindez a közelmúltban Pomázon történt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Cristian 38 éves pomázi lakos március 29-én az esti órákban egy vascsővel támadt az általa látásból ismert 35 éves csobánkai H. Jenőre egy pomázi vendéglátóhely előtt. A 35 éves gyanúsított védekezésképpen elővette zsebkését és egy alkalommal a hasán megszúrta, valamint a hátán megvágta 38 éves vitapartnerét, aki ennek következtében megsérült. A súlyosabb bűncselekmény elkövetését a kiérkező rendőrök akadályozták meg, akik a két gyanúsítottat elfogták és a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították.

H. Jenő és társa ellen- szabadlábon hagyásuk mellett- garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén