Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Április 15. 10:41, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Új szobor, útfelújítások, hordalékkal teli Bükkös-patak

Új szobor, útfelújítások, hordalékkal teli Bükkös-patak

Új köztéri alkotást avatott Szentendre… szeptembertől új utakon járhatunk a térségben… átcsoportosítással tartható a gátépítés határideje… hordalékkal teli a Bükkös-patak… városszépítő nap Szentendrén… hírösszefoglal

Új szobor díszíti Szentendrét – FOTÓK
Vasárnaptól új köztéri alkotás, Csíkszentmihályi Róbert „Csobogó” szobra díszíti a Dumtsa utcát Szentendrén. A szobrot Dietz Ferenc polgármester és a Kossuth-díjas szobrász leleplezte le. Részletek ITT!

Szeptemberben már új utakon járunk Szentendre térségében
Országosan majd 600 kilométernyi mellékút újul meg a közeljövőben, a projekt pedig Szentendre térségét is érinti. Mintegy 1,2 milliárd forint jut a régió útjainak felújítására. Részletek ITT!

Szentendre, gátépítés, mobilgát, gátberuházás,

Átcsoportosítással tartható a gátépítés üteme
Nem sikerült az eredeti tervek szerint haladnia a kivitelezőnek a gátberuházással, köszönhetően az időjárásnak, de ezzel együtt nem csúszik az átadás határideje. A héten újabb területeken folytatódik a gátépítés. Részletek ITT!

Áldatlan állapotok a Bükkös-patak hordalékai miatt
A sok eső és az olvadás miatt a Bükkös-patak medre több szakaszon is megtelt hordalékkal, ami komoly gondot okozhat, amellett, hogy a látvány is elképesztő. Az alábbi néhány fotót egy kedves Olvasónk küldte számunkra. Részletek ITT!

Fiatal képzőművészek nemzetközi biennáléja Szentendrén
Az augusztus végéig látható kiállítással az alapítvány segíti a fiatal, még kezdő, részben ismeretlen művészek bemutatkozását. Részletek ITT!

Édes Rózám és Lulu a Száguldó Orfeumtól
Áprilisban is várja szórakoztató előadásaival a közönséget a Száguldó Orfeum Szentendrén. Április 26-án az Édes Rózám, április 27-én pedig a Lulu címmel láthatnak előadást érdeklődők. Részletek ITT!

motor, közúti ellenőrzés, motoros akció, Szentendre

Akcióban kétkeréken a motoros balesetek megelőzéséért
A korábbi évek tapasztalatai szerint az enyhe idő beköszöntével jelentősen megnő a két keréken közlekedők száma a megye útjain. A rendőrség a motoros balesetek megelőzéséért közúti akciót tartott. Részeltek ITT!

Városszépítő akció Szentendrén a Föld Napja alkalmából
Április 21-23 között Városszépítő akció zajlik Szentendrén a Duna és a patakok partjának, a közterek és a közutak környezetének rendbetételéért. Tisztítsuk meg együtt lakókörnyezetünket! Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV