Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. December 06. 08:51, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Teremfoci, Mikulás, katasztrófavédelem Szentendrén

Teremfoci, Mikulás, katasztrófavédelem Szentendrén

Harmadszor zajlott le a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság Miklós napi kispályás teremfoci labdarúgó bajnoksága Szentendrén a minap. Öt kirendeltség és kilenc tűzoltóság közül ezúttal a gödöllőiek nyertek

Pest megye öt kirendeltsége és a kilenc tűzoltó-parancsnoksága küzdött meg a minap Szentendrén a Mikulás napi teremfoci bajnokságon, mely már harmadik alkalommal zajlott le a szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium tornacsarnokában. A kupán ezúttal a gödöllői katasztrófavédelmi kirendeltség csapata volt a legjobb, a második a váci kirendeltség, míg a harmadik a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság lett.
A torna gólkirályi címét Molnár János (Gödöllő KvK) érdemelte ki, míg a legjobb mezőnyjátékosnak Hlatki Ádám (Vác KvK) bizonyult, a legkiválóbb kapus pedig Kállai Mihály (Érd KvK) lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.