Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Január 26. 08:21, péntek | PR
Forrás: (x)

Takarító cég Szentendrén

Takarító cég Szentendrén

Szentendre az egyik legszebb város Budapest környékén. A meseszép pilisi dombok és hegyek ölében fekszik lenn a Duna partján.

A város miliőjéről pedig szinte ódákat lehetne zengeni, az óváros hangulatos kis utcáitól, a hegyoldali madárcsicsergős, kertes házas részeken át a csodaszép kilátásokig itt az ember lelke repes az örömtől. Főleg ha még hajóra is pattan és élvezi a hajózás vagy a vizitportok örömeit. Viszont egy dolog azonban a Szentendrei házakat sem kerüli... ez pedig a por. Igen, sajnos az itt is benne van a levegőben és le is ülepedik mindenhová. Így a szentendrei lakosoknak is takarítaniuk kell, ezt ők sem tudják kibekkelni, esetleg akkor ha hívnak egy profi takarító céget, ami leveszi a vállukról a takarítás terhét.

Takarítás Szentendrén

Szentendre az egyik legszebb város Budapest környékén. A meseszép pilisi dombok és hegyek ölében fekszik lenn a Duna partján. A város miliőjéről pedig szinte ódákat lehetne zengeni, az óváros hangulatos kis utcáitól, a hegyoldali madárcsicsergős, kertes házas részeken át a csodaszép kilátásokig itt az ember lelke repes az örömtől. Főleg ha még hajóra is pattan és élvezi a hajózás vagy a vizitportok örömeit. Viszont egy dolog azonban a Szentendrei házakat sem kerüli... ez pedig a por. Igen, sajnos az itt is benne van a levegőben és le is ülepedik mindenhová. Így a szentendrei lakosoknak is takarítaniuk kell, ezt ők sem tudják kibekkelni, esetleg akkor ha hívnak egy profi takarító céget, akik leveszik a vállukról a takarítás terhét.

És itt jövünk mi ebbe az idilli képbe! Mi, azaz a Takarító Kommandó.

Mi is a Takarító Kommandó?

Egy budapesti központú takarító cég, mely professzionális takarítás szolgáltatásait cégek is és magánszemélyek is igénybe vehetik. 2017-ben alapítottuk meg cégünket, azzal a céllal, hogy kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére. Az elmúlt pár évben több szintű tisztítás-technológiai végzettséget megszereztünk, beruháztunk a legmodernebb takarító gépekbe, melyeket folyamatosan frissítünk, így a korszerű gépeinkkel és a szaktudásunkkal, melyet egy nagy adag lelkesedéssel fűszereztünk meg, hatékonyan szállunk szembe a legmakacsabb szennyeződésekkel is szembe!

Mely szolgáltatásokkal tesszük könnyebbé az életedet?

Takarítás:
- rendszeres takarítás

- nagytakarítás

- építkezés vagy felújítás utáni takarítás

- ablaktisztítás

- extrém szennyezett ingatlanok takarítása

- fertőtlenítő takarítás

- padlósúrolás

- irodatakarítás

Tisztítás:

- szőnyegtisztítás / szőnyegmosás

- padlószőnyeg tisztítás

- kárpittisztítás

A vadonatúj Szőnyegtisztító Központunkban a legmodernebb szőnyegtisztító gépsorral tisztítjuk tökéletesen tisztára a szőnyegeket! Gépi porolás, multi-kefés szőnyegtisztító automata és centrifuga garantálja a legmagasabb színvonalú tisztítást! Szentendrén és környékén háztól-házig szállítással! Így neked csak annyi dolgod van, hogy megrendeled a szőnyegtisztítást és élvezed a tiszta és illatos szőnyegeket.

Van egy karitatív mozgalmunk, aminek azt a nevet adtuk, hogy Tisztaságot a Világnak! 4 fő ágazata van:

- szemétszedés

-idős, rászoruló személyek otthonainak takarítása

- faültetés

- műemlékek tisztítása

Ezeket a tevékenységeket a bevételünkből hajtjuk végre. Így, ha nálunk rendelsz takarítást, akkor a te általad fizetett végösszeg egy részét ezekre a jótékony cselekedetekre költjük! Facebook oldalunkon vagy a blogunkban ennek utána is tudsz nézni!

Szóval, ha szeretnéd ledobni magadról a takarítás terhét Szentendrén vagy környékén, akkor hívd a Takarító Kommandót!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről