Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Október 13. 12:44, szombat | Helyi
Forrás: lvp! fotó: szaguldoorfeum.hu

Színház: felhőtlen bolondozás és a dalok

Színház: felhőtlen bolondozás és a dalok

Felhőtlen bolondozás és a dalok, ezt ígéri október 26-ára Michel André, Fényes Szabolcs és Szenes Iván Lulu című zenés bűnügyi komédiája Szentendrén.

Koltai Róbert, Invancsics Ilona, Kertész Péter, Végh Judit és sokan mások, így Neumark Zoltán és zenekara várják az érdeklődőket október 26-án 18 órától a Lulu című zenés bűnügyi komédiával a Szentendrei PMK. A Michel André, Fényes Szabolcs és Szenes Iván kétrészes darabját a Száguldó Orfeum mutatja be.

A darab főhőse, Lulu és barátja, Emil kedvelik a könnyű életet és a könnyed izgalmakat. Egy merész rablással nem kevés pénzhez jutnak. Hogy azt meg is tudják tartani, egy „balek” hivatalnok lakásába törnek be, hogy ott meghúzzák magukat. Közben váratlanul hazajön a házigazda és annak rendőrfelügyelő barátja, aki a szomszédban lakik, amazon feleségével. Az „ártatlan” betörők reménytelenül a lakásban rekednek, s amikor a rendőr férfifaló neje a balek házigazdát szemeli ki heti áldozatának, elő kell lépniük rejtekhelyükről. Ezzel aztán elindul a fergeteges tévedések komédiája, szerelemmel, tánccal, felejthetetlen alakításokkal és a mára már klasszikusnak számító Fényes-Szenes slágerekkel és elő zenei kísérettel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.