Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Január 26. 09:07, kedd | Helyi
Forrás: InfoSzentendre

Spirituális személyiségfejlődés

Spirituális személyiségfejlődés

A szentendrei és környékbeli lakosokat is várják az Aszklépiosz Alapítvány ingyenes rendezvény sorozatának soron következő előadására Pilisvörösvárra.

Az Aszklépiosz Alapítvány egyebek mellett a természetgyógyászati módszerek megismertetésével, felvilágosító és oktatási tevékenységgel foglalkozik. Az alapítvány 2015 decemberétől ingyenes rendezvénysorozatot hozott létre, a civil szféra ismeretterjesztése érdekében.

Az első rendezvényeknek a sikere alapján kerül megrendezésre a mostani előadás is.

A soron következő előadás témája a Spirituális személyiségfejlődés. A rendezvény előadója Opál Róbert bioenergetikus és természetgyógyász.

A rendezvény helyszíne: Pilisvörösvár, Művészetek Háza (Fő u. 127., I. em. Táncterem).

A rendezvény időpontja: 2016. február 6. szombat (15.00-18.00).

A nagy érdeklődésre való tekintettel, kérjük, részvételi szándékát e-mailben a jelentkezes@aszklepioszalapitvany.hu jelezze!

Ismertető az előadásról:
Életünk legfontosabb kérdései közé tartozik, hogy kik vagyunk és hová tartunk. Az évek során a személyiségünk folyamatosan alakul. Másképpen látjuk a világot és emberi kapcsolatainkat 10 éves korban és másképp 25 évesen. Ez egy állandó változás. Ami változatlan, azok a kérdéseink. Hogy előrehaladunk-e, vagy csak egy helyben toporgunk? Hogy el tudunk- e jutni egyről a kettőre, avagy csak ötölünk-, hatolunk, és örökké dilemmázunk, azon töprengve, hogy hogyan jussunk előre. Ahány ember, annyiféleképpen látja a világunkat és az életet. Sokféle vágy és sokféle cél létezhet, de bölcsességünk elmélyítésével, önmagunk és az univerzális törvényszerűségek megismerésével, képesek vagyunk átlépni minden akadályt. Régi bölcselet, hogy nincsen lehetetlen, legfeljebb csak kevés tudás. Előadásunkban azt mutatjuk be, hogy hogyan tudunk fejlődni, hogyan érhetjük el céljainkat és hogyan tudjuk kibontakoztatni a személyiségünket és a képességeinket, hogy igazán eredményesek lehessünk az életben.

„Ha meg akarsz érteni valamit, figyeld a kezdetét, és kövesd a fejlődését.” (Arisztotelész)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a