Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Július 26. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság

Segítségnyújtásból őrizet lett

Segítségnyújtásból őrizet lett

Rendőrök segítettek egy közúti balesetet szenvedett pomázi férfinak, akiről később kiderült, hogy kábítószer-kereskedő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – őrizetbe vétele mellett – N. Krisztián 27 éves pomázi lakos ellen.

A motorkerékpárral közlekedő férfi 2016. július 21-én 21 óra 25 perc körül a Budapest VI., Andrássy úton egy rendőrautó előtt szenvedett közlekedési balesetet.

A rendőrök azonnal a férfi segítségére siettek, aki a járőrök láttán ideges lett és el akarta hagyni a helyszínt, továbbá körülötte erős marihuána szag volt. A járőrök igazoltatták N. Krisztiánt, majd ruházatának és táskájának átvizsgálásakor 86 gramm marihuánát, 22 gramm gombát, 10 darab LSD-vel átitatott bélyeget, mérleget és több százezer forint készpénzt találtak.

A férfi elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A rendőrök előterjesztést tettek N. Krisztián előzetes letartóztatásának indítványozására.

Videó megtekintése>>

Fotó: police.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: