Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Február 02. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Polgármester a Facebookon – személyesen a szentendreiekkel

Polgármester a Facebookon – személyesen a szentendreiekkel

Mindenki véleménye számít, vallja Dietz Ferenc polgármester, aki egyebek közt ezért csatlakozott a Facebook közösséghez, hogy kötetlenebbül megismerhesse a szentendreiek gondolatait, érzéseit.

Családja buzdítására indított oldalt Dietz Ferenc polgármester a Facebookon, bár mint a városvezető elmondta, egy olyan dinamikusan fejlődő és versenyképes városnak, mint Szentendre, illő, hogy a polgármestere is fent legyen a legnagyobb közösségi oldalon.

Dietz Ferenc facebook oldalán kifejtette, hogy mivel 2013 az új ritmus éve Szentendrén, az új ritmussal pedig együtt jár egy sokkal erőteljesebb dinamikusabb kommunikáció, amiben döntő szerepet kap a facebook is.

Facebook oldalam célja, hogy minél több információt és minél több érzést tudjak közvetíteni a lakosság számára. Polgármesterként a hivatalos interjúkból, tárgyalásokból, különböző megnyitókból nagyon jól ismernek a szentendreiek. Ezek során is próbálom mindig magam adni, a saját érzéseimet és gondolataimat, de mégis az egy szűkre szabott keret. Igazán az ember nem tud kilépni abból, hogy ő a polgármester, mert ezt szokta meg. A facebook viszont képes az emberibb arcot megmutatni, sokkal szabadabban” – részletezte a polgármester.

Dietz Ferenc hozzátette, hogy az oldalon a legfiatalabbaktól kezdve mindenkinek szeretné megismerni a gondolatát, érzéseit, nemcsak a hivatalos ügyekkel kapcsolatban, hanem a különböző kulturális, zenei és egyéb dolgokkal kapcsolatban is.

Nagyon fontos és nagyon lényeges, hogy mindenki véleménye számít. Bízom benne, hogy sokan hangot adnak véleményüknek, kritikáiknak az oldalon, és szükségem is van ezekre, hiszen csak a lakosság véleménye mentén tudunk közösen haladni a kitűzött célok felé” – hangsúlyozta a polgármester, akinek már több lakossági kérdés és észrevétel is érkezett oldalára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói