Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Március 23. 08:00, szerda | Helyi sport
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Pink Panthers rock and roll sikerek

Pink Panthers rock and roll sikerek

A hétvégén a Pestszentimrei Sportkastélyban került megrendezésre délelőtt az utánpótlás, majd délután a Magyar Táncsport Szövetség hivatalos budapesti területi versenye.

Szentendre és környékét a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Táncsport Egyesület képviselte a táncversenyeken.

A Lányformációs kategóriákban újra lerakták a Pinkek a névjegyüket, mivel a Serdülő kisformáció kategóriában a Golden Stars csapat nagyon erős mezőnyben ezüst érmet szerezett. Ugyanebben a kategórában a Flashdance csapat a hatodik helyen végzett.

A következő korosztályban, a Junior kisformációk között a Pink Sky tagjai gyönyörű előadásmóddal a második helyet szerezték meg.

A gyermek korosztályban az újonc Ördögfiókák csapata a negyedik helyet szerezték meg.

A Children kategóriában legutóbb ezüstös táncot bemutató Homán Gergely – Veres Aliz a hétvégén már nem talált legyőzőre és magabiztosan foglalták el a jogosan kiérdemelt első helyet.

A Serdülők közt páros győzelmet zsebeltek be a táncoslábú tehetségek, Podhorányi Donát – Szabó Alexandra a dobogó első, Horváth András – Batka Réka a dobogó második fokára állhattak. Ugyanebben a kategóriában az utánpótlás versenyen most debütáló Majer Gergő – Ubránkovics Zulejka az ötödik helyen zárt.

Külön kiemelendő a délutáni versenymenetben is helyt álló Homán Gergely – Veres Aliz, akik a Hivatalos Budapesti Területi versenyen bronz érmet szereztek, amivel a kiharcolták maguknak a következő hónapban megrendezésre kerülő Országos Versenyen való indulást!

Fotó: szentendre.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt