Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2014. Január 10. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Célban a Kőzúzó utcai sportpálya felújítása - 100 milliós beruházás - VIDEÓ

Célban a Kőzúzó utcai sportpálya felújítása - 100 milliós beruházás - VIDEÓ

Hamarosan elkészül a Kőzúzó utcai sporttelep felújítása. A 100 millió forintos pályázati támogatásból a labdarúgópálya és az öltöző már elkészült. A beruházás mellett két kisbuszt is vásárol a Dunakanyar SE.

Már a finisben tartanak a Dunakanyar SE kezelésében lévő Kőzúzó utcai sportpálya felújításai munkái. A sporttelep 100 millió forintból pályázati lehetőségnek köszönhetően újul meg. A beruházás keretében már a labdarúgópálya el is készült.

Batári Csaba az egyesület vezetője kifejtette, hogy a pálya mellett, ahogy fogalmazott, a korábban förtelmes állapotban lévő öltözőépületet is, 200 négyzetméter alapterületen a kis fitnessteremmel együtt, sikerült felújítani. Jelenleg még a bútorok hiányoznak az épületből, de a tervek szerint ezek is meglesznek február közepéig. A márciusi bajnoki kezdéstől így teljesen berendezett és korszerű létesítményben sportolhatnak a gyerekek.

A fejlesztések azonban ezzel nem értek véget, mivel újabb pályázati forrásból két kisbuszt is vásárol az egyesület, valamint a későbbiekben egy sportcsarnok építését is tervezi a focipálya mögött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 06. 10:40, vasárnap | Belföld

Volánbusz: utolsó fázisához ért a kártyaterminálok telepítése a járműveken

Várhatóan az ősz végig lezárul a POS-terminálok telepítése a Volánbusz járművein, így hamarosan már az összes helyközi járatukon lehet majd fizetni bankkártyával vagy okoseszközzel - közölte a vállalat szombaton az MTI-vel.