Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2017. Március 27. 21:45, hétfő | Helyi
Forrás: szentendre.hu

Párbeszéd a városrészekért

Párbeszéd a városrészekért

Verseghi-Nagy Miklós polgármester kezdeményezésére Párbeszéd a városrészekért címmel választókerületenként utcafórumokat tart az önkormányzat március végétől.

Az utcafórum sorozatot azzal a céllal szervezték le, hogy az egyes területek sajátos fejlesztési igényeiről egyeztethessen a város vezetése a helyiekkel. Ennek keretében a fórumokon kérdőívek kitöltésére lesz lehetőség, amelyeket minden háztartásba is eljuttat az önkormányzat, és amelyek a honlapon is kitölthetők lesznek.

Választókerületenként két-három utcafórumot tart az önkormányzat a következő hetekben, hogy az egyes városrészek sajátos gondjairól, fejlesztési igényeiről lakókörnyezetükben egyeztethessen a városvezetés a polgárokkal. A Párbeszéd Szentendréért konzultációsorozat mintájára Verseghi-Nagy Miklós polgármester ismét közvetlen párbeszédet kezdeményez a szentendreiekkel, hogy a következő időszak fejlesztési irányairól közösen döntsön a város. Az első három alkalom – Szarvashegyen, Felső-Pismányban és Izbégen – március 27-én, 28-án és 29-én lesz. Az egyes városrészekre vonatkozó kérdőíveket a háztartások postaládájába kézbesíti az önkormányzat, ezeket kitöltés után díjmentesített válaszborítékban lehet visszaküldeni, vagy leadható a Városházán, az ügyfélszolgálaton és az utcafórumokon is. Online az egyes fórumok előtt két héttel jelennek meg a kérdőívek a város hivatalos honlapján, és a fórumok után két hétig lesznek elérhetők, kitölthetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt