Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 27. 07:39, hétfő | Helyi

Parádés szentendrei kosaras sikerek

Parádés szentendrei kosaras sikerek

Két győzelmet is bezsebelt a hétvégén a Szentendrei Kosárlabda SE gyerekcsapata, mely mellett ráadásul az egyesület lányai is nyertek hazai pályán.

Szentendrei KSE - Budaörsi KSE 52-47 (4-6,18-10,16-17,14-14) (Szép Márton edző beszámolója)

Izgatottan kezdtük a mérkőzést, hiszen minden gyerek tudta, hogy a bajnokság legjobb csapatai vesznek részt ezen a játéknapon. Ennek is tudható be, hogy a tiszta helyzeteket is sorra elhibáztuk, de játékosaink becsületesen védekeztek és hajtottak.

Dávid Andris kosarainak köszönhetően sikerült először fordítani, majd hat pontos előnyt szerezni a szünetig. A harmadik negyedben felváltva estek a kosarak, főleg Dávid és Sipos játszottak jó formában és eredményesen.

Az utolsó negyedet nagyon fegyelmezetten kezdtük és a jó védekezéshez eredményes támadás is társult. Ennek eredményeképpen fokozatosan elhúztunk és a vége előtt 4 perccel már kilenc pont volt a különbség, majd a végén magabiztosan nyertünk 52-47-re. Dicséretet érdemel az egész csapat a lelkes és fegyelmezett játékért.

Pontszerzők: Dávid A. 24p, Sipos G.8p, Laki A.6p, Molnár G. 4p, Láng R.4p, Láloczki L.4p, Szűcs T.2p

Parádés szentendrei kosaras sikerek

Szentendrei KSE - Vagány Nyulak 60-28 (14-8,10-8,24-2,14-10)

A második mérkőzésen egy nagyrészt magas lányokból álló csapat ellen játszottunk. Már az első negyedben Molnár Gellért és Laki Panni kosaraival hatpontos előnyre tettünk szert, majd a 2. negyedben előnyünket nyolc pontra növeltük, Dávid Andris eredményes játékának köszönhetően.

A fordulópont a 3. negyedben következett amikor nagyon jó és agresszív védekezésünknek köszönhetően a megszerzett labdákból sorra szereztük a kosarakat és lendületünk a 4. negyedben is kitartott.
Pontszerzők: Laki A.16p, Sipos G.10p, Dávid A.8p, Molnár G. 6p, Láloczki L.4p, Szűcs T.4p, Forgó M.4p, Mikus Á.4p, Láng R.2p, Szabó Á.2p
Dicséret mindenkinek és köszönet a szülőknek a szurkolásért és a támogatásért.

Szentendrei KSE-Tatai SE (Vágvölgyi Fanni összefoglalója)

A szentendrei lányok újabb győzelmet arattak!

Szentendrei KSE-Tatai SE (Vágvölgyi Fanni összefoglalója)

Leányfalun, hazai pályán a Tatai SE kadett lány csapatával játszottak lányaink. A szentendrei csapat az első perctől kezdve gyönyörűen játszott. Az egyéni teljesítmények mellett szép csapatjátékot is láthattunk. Mind támadásban mind védekezésben sikerült végrehajtani azt, amiket az edzéseken keményen gyakoroltak lányaink.

Az első negyed eredménye mutatta az összeszedett játékot. Az 1. játékrész 19-8-al zárult.

A 2. negyedben a szentendreiek továbbra is összeszedett csapatjátékkal növelték előnyüket. A támadásban használt figurák többnyire kosárral fejeződtek be, így a 2. negyed eredménye 23-8 lett.

A 3. negyedben a hazai csapattól igazán felszabadult játékot láthattunk. A rengeteg gyorsindítás mellett a kidolgozott támadások is rendszerint kosárral fejeződtek be, ahogy az eddigi játékrészekben is. A 3. negyed végeredménye 20-12.

A 4. negyedben lányaink inkább a védekezésre koncentráltak. A támadás már nem volt olyan intenzív, de azért hozták a kötelezőt. Az utolsó negyed 13-24gyel zárult.
Szentendrei KSE-Tatai SE 75-52

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: