Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. November 20. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei KSE/Vágvölgyi Fanni

Pályán a szentendrei kosarasok: szoros lányvereség, szerencsétlen junior nap

Pályán a szentendrei kosarasok: szoros lányvereség, szerencsétlen junior nap

Hazai pályán játszottak hétvégén a szentendrei kosarasok lány és junior fiú csapata. A lányok szorosabb meccset vívtak, míg a fiúk egyszerűen szerencsétlen napot fogtak ki.

Szentendrei KSE - ELITE Basket Törökbálint

Szombaton a Szentendrei Kosárlabda SE Lány csapata újra hazai közönség előtt léphetett pályára Leányfalun. A fordulóban az ELITE Basket Törökbálint csapatát látta vendégül az együttes. Az előző meccsek kudarcaiból tanulva, a lányok a meccs első másodpercétől kezdve a játékra összpontosítottak. A nyitónegyedben mindkét oldalról kidolgozott, szép, eredményes támadásokat láthattak a szurkolók, így az első negyed végeredménye 16-20 lett.
A második negyedben a szentendrei oldalról kicsit elveszett az addig látott lendület, szétesett a védekezés, amely meglátszott az eredményen is. A második negyed 9-15-tel zárult, így a nagyszünetre a vendégek 10 pontos előnnyel mehettek az öltözőbe.
A félidő után újra magára talált a szentendrei alakulat, gyönyörű támadásokat, gyorsindításo-kat dolgoztak ki a lányok, akiknek a védekezése is újra összeállt. A 3. negyed végeredménye a szentendrei lányok javára 19-16 lett.
Így az utolsó negyed kezdetén a különbség mindössze 7 pont volt. Lányaink csapatként ját-szottak és küzdöttek, hiszen mindenki tudta, hogy ezt a hátrányt be lehet hozni. A hajrában a törökbálinti lányok azonban erősebbnek tűntek, így a 4. negyed 12-17-tel zárult.
Összességében szoros meccset láthattak a szurkolók, amely során végig ott volt a lehetőség a győzelemre, de végül szentendrei lányok mindössze 12 ponttal alul maradtak.

A végeredmény: Szentendrei KSE - ELITE Basket Törökbálint 56-68

Szentendrei KSE

Szentendrei KSE - Budaörsi DSE

Szombaton a Pest Megyei bajnokságban induló Junior csapat Budaörs csapatát fogadta Le-ányfalun. Az előzetes eredmények alapján egy szoros meccsnek ígérkezett, végül azonban nem így lett. A találkozó elején jól kezdett Szentendre csapata, de aztán többször nem jött ki a lépes, pedig az ellenfél ne volt sem képzettebb, sem szervezettebb. Két kiemelkedőbb ellen-féljátékost igyekeztek levédekezni a játékosok, ezzel szemben azonban minden dobás kima-radt, és ami csak tudott kipörgött a gyűrűből. Egyszerűen szerencsétlen nap volt a szentendrei juniorok számára, de ez is a játék szépségéhez tartozik. A szakvezetés reméli, legközelebb szerencsésebbek lesz az alakulat, és a visszavágón megmutathatja, hogy ki a jobb csapat!

Szentendrei KSE - Budaörsi DSE 53 - 75

A szentendrei kosarasok heti programja:

2013.11.21. Csütörtök 20:00
Hidegkúti KK - Szentendrei KSE NB II.
1125 Budapest, Diana út 35-37

2013.11.23. Szombat 18:30
Szentendrei KSE - Dunaharaszti MTK NB II.
2017 Leányfalu, Szt. Imre herceg u. 9.-11.

2013.11.24. Vasárnap 9:00
Monori SE fiú - Szentendrei KSE Gyerek
2200 Monor, Jászai Mari tér 1

2013.11.24. Vasárnap 11:00
Újpest - Megyeri Tigrisek - Szentendrei KSE Junior (BB)
1046 Budapest, Hajló u. 2-8.

Kapcsolódó cikk:
Pályán a szentendrei kosarasok: szédületes két meccset nyertek a serdülők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.