Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. December 11. 08:28, szerda | Helyi
Forrás: Rózsa Dávid

Óriási arányban győztek a szentendrei kosarasok

Óriási arányban győztek a szentendrei kosarasok

Újabb győzelmet könyvelhetett el hétvégén a Szentendrei Kosárlabda SE NB II-es felnőtt csapata, mely ráadásul óriási különbséggel verte meg ellenfelét az Öregkaszások alakulatát. A hétvégén hazai pályán játszanak a fiúk.

SZKSE–Öregkaszások
A hétvégi fordulón otthon játszott az SZKSE csapata Az Öregkaszásokat fogadták az NB II-es bajnokságban. Jó érzéssel várhatták a hazaiak a mérkőzést, hiszen előző meccsüket sikerült megnyerniük, így önbizalommal nem volt hiány.

Az első negyedet ennek megfelelően nagy lendülettel kezdte a szentendrei csapat, amivel sikerült is meglepniük a mindössze 6 emberrel érkező ellenfelüket. Az első negyedben jó tempójú és pontos kosárlabdát játszva kézben tartották a játékot a hazaiak, aminek a negyed végé-re 19-11-es hazai vezetés volt az eredménye.

A második negyed sem hozott nagy változást a játék képében, mert a szentendrei fiúk nem engedtek a tempóból és a kemény védekezésből. Így a félidei szünetre magabiztos vezetéssel, 39-19-es állással vonulhattak pihenni a felek.

A szünet sem zavarta meg szerencsére az SZKSE játékosait és a cserepadról jövő játékosok is tovább tudták vinni a lendületet. Az ellenfél játéka ekkora már kissé szétesett, amit jól jelzett a negyed végi 65-32-es állás.

A negyedik negyedben se volt kérdés, hogy melyik a jobbik csapat, így a szentendrei fiúk megszerezték sorozatban a második győzelmüket is.
A vége, SZKSE–Öregkaszások:84–48


A hétvégi menetrend:
2013. december 14.
Leányfalu

Gyerek csapat mérkőzései
11:00 Szentendrei KSE - BKSE Tigrisek
12:30 Atomerőmű SE - KLIKK Zsiráfok SE
14:00 ? - ?
15:30 Szentendrei KSE - ?

Felnőtt csapat mérkőzése NBII.
18:30 Szentendrei KSE - Malév SC

2013. december 15.
Budapest 1117, Bogdánfy u. 10 (BEAC sportcsarnok)

Junior csapat mérkőzése (Budapest Bajnokság)
12:00 KOKEC - Szentendrei KSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: