Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Április 05. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: lvp/ Szentendrei KSE

Némi szünet után ismét pályán a szentendrei kosarasok

Némi szünet után ismét pályán a szentendrei kosarasok

Némi szünet után a hétvégén ismét pályán a Szentendrei Kosárlabda SE csapatai. A felnőttek az esztergomiakat fogadják az NB II következő fordulójában, míg az utánpótlás alakulatok idegenben bizonyítanának.

Szombaton 9 órától elsőként a Szentendrei KSE kadet csapat kezdi meg a rövid pihenő utáni tétmeccsek sorát. Az együttes miután bekerült a rájátszás felsőházába, idegenben (1173 Budapest, Akácvirág u 49.) a KKS alakulata ellen lép pályára.

Szombaton délután 16 órától illetve 18 óra 30 perctől a Kenguru csapat mérkőzései következnek a Kispesti Rosszcsontok és az Óbudai Reménységek ellen szintén a fővárosban (1043 Budapest, Erzsébet u. 31. az Erzsébet u. Általános Iskolában). A legkisebb szentendrei kosarasok a 26 csapatos tabella 13. helyén áll jelenleg. Az Óbudai Reménységek a 14., míg a Kispesti Rosszcsontok a 24. helyen állnak. Ifjú tehetségeink nagy reményekkel lépnek pályára, bízva az újabb győzelmekben, melyekkel az amúgy is szép helyezésüket tovább javíthatják.

Közben szombaton 18 órakor az NB II-es felnőtt alakulat is pályára lép Leányfalun (Szent Imre herceg u. 9-13., Móricz Zsigmond Általános Iskola) az esztergomi EKE-Optic World együttes ellen. A két együttes korábbi meccsén 12 ponttal nyertek a szentendrei fiúk, akik bíznak abban, hogy ezúttal is sikerül diadalmaskodniuk.

Vasárnap aztán a juniorok kapnak főszerepet, akik 10 óra 30 perctől játszanak a KOKEC/A együttese ellen a fővárosban (1117 Budapest, Bogdánfy út 10. - ELTE-BEAC Sportcsarnok). A két csapat legutóbbi összecsapásán 9 ponttal Szentendre nyert, a sikert pedig szeretné megismételni az alakulat.

A győzelemhez pedig a szurkolók is hozzájárulhatnak, ha minél többen buzdítjuk a fiúkat. A meccsekre a belépés ingyenes, szurkolás kötelező!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben