Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. November 23. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Négy órán át oltották a szentendrei tűzoltók - Leégett egy ház tetőszerkezete

Négy órán át oltották a szentendrei tűzoltók - Leégett egy ház tetőszerkezete

Kigyulladt egy családi ház pénteken Pilisszántón; az épület tetőszerkezete teljesen megsemmisült, senki sem sérült meg – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Spitz Alexandra elmondta, hajnali 2 óra után kapták a jelzést arról, hogy a Csobánkai utcában ég egy kétszintes ház teteje. Mint utóbb kiderült, az épület mellett lévő farakás gyulladt meg, onnan terjedtek tovább a lángok. A házban egy ember tartózkodott, aki időben ki tudott menekülni, s nem sérült meg.

A szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával négy órán át oltották a tüzet, de a tetőszerkezet teljesen leégett – tette hozzá a szóvivő. Tájékoztatása szerint a tűzeset körülményeinek tisztázására vizsgálat indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: