Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. November 26. 08:30, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Nagy előnyből kaptak ki felnőtt kosarasaink

Nagy előnyből kaptak ki felnőtt kosarasaink

Több mint húszpontos előnyt dolgozott le két fordulóval ezelőtt a Szentendrei Kosárlabda SE felnőtt csapata, mely nyert is. Most hétvégén viszont fordítva, nagy előnyből kapott ki szoros eredménnyel alakulatunk.

NKE-KTK DSE - Szentendre KSE (Erdődi Péter beszámolója)

Ezen a hétvégén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem felnőtt csapatának vendégei voltunk. Az ellenfél csapatát rutinos játékosok alkották, korábbi eredményeik alapján nehéz mérkőzésre számíthattunk.

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, felváltva estek a kosarak. Szerencsére nem játszottunk megilletődötten. Nagyobb iramot diktálva pár pontos előnyre tettünk szert. 22-15 Sikerült állandósítani a jó formát, szigorú védekezésünk ellen nem találták az ellenszert. Növeltük előnyünket, de az idő előrehaladtával mindkét csapat játékán érzékelhető volt a feszültség. Félidei állás: 40-27

A második félidő a kezdeti sikerek ellenére rosszul alakult a számunkra. A hazai csapat kemény védekezése, agresszivitása meghozta a lendületet számukra, tetézve a vendégcsapat helyzetét az ellenfél remek dobóformája is. Az utolsó negyedben fej-fej mellett küzdöttek a csapatok. A mérkőzés végén viszont a hazai alakulat örülhetett jobban, a szentendrei fiúk bánatára.

NKE-KTK DSE - Szentendrei KSE 67 - 64

Kapcsolódó cikk:
Rangadót nyertek a junior fiúk, hullámvölgyekkel kaptak ki a kadét lányok
Elképesztő győzelem: óriási hátrányból fordítottak kosarasaink

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során