Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Április 01. 10:25, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Milliós sikkasztás, veszély a Bükkösnél, útfelújítás

Milliós sikkasztás, veszély a Bükkösnél, útfelújítás

Veszély az áradó Bükkös-pataknál, milliókat sikkasztott egy szentendrei közösképviselő, új sétahajó Szentendre és Budapest között, újfelújítás Szentendre Pomáz és Szentendre Visegrád között… Hírösszefoglaló.

Veszély az áradó Bükkös-pataknál - VIDEÓVAL
Rendkívül veszélyes lehet a rengeteg lehullott hó és eső valamint az olvadás miatt a Bükkös-patak, hiszen most nemcsak megemelkedik vízszintje, de sodrása is megerősödik. Részletek ITT!

Milliókat sikkasztott egy szentendrei közösképviselő
Több millió forintot sikkasztott el a szentendrei Károly utcai társasház közös képviselője, aki száz lakás tulajdonosát károsította meg. A rendőrség sikkasztás miatt indított eljárást az ügyben. Részletek ITT!

sétahajó, heti hírek, hírösszefoglaló, Szentendre, Bükkös-patak, útfelújítás,

Új sétahajó Szentendre és Budapest között
Szerdán mutatták be azt a Wiking elnevezést viselő, új sétahajót, mely naponta háromszor közlekedik majd Szentendre és Budapest között. Részletek ITT!

Újfelújítás Szentendre Pomáz és Szentendre Visegrád között
A csaknem 85 kilométernyi erősen leromlott állapotú mellékút rekonstrukciója az Új Széchenyi Terv Regionális Operatív Programok keretében 16,6 milliárd forintos támogatásból valósul meg. Részletek ITT!

Hajrában a Szentendrei Tavaszi Fesztivál
Folytatódik a héten az idei Szentendrei Tavaszi Fesztivál, mely április 7-éig koncertekkel, előadásokkal és kiállításokkal várja Szentendrén több helyszínen is az érdeklődőket. Programok!

Összművészeti verseny Áprily Lajos tiszteletére
Vers- és prózamondás, népdal, képzőművészet, fotóművészet és szépirodalom kategóriában is versenyt hirdet a Református Gimnázium Kővirág 6 Természetvédelmi Szakköre. Még jelentkezhetnek a diákok. Részletek ITT!

Barcsay Jenő, Szentendre, kiállítás, kopjafa, koszorúzás,

25 éve távozott Barcsay Jenő – kopjafa koszorúzás
25 éve hunyt el Barcsay Jenő, akinek az emlékére szerdán kopjafa koszorúzást tart a Ferenczy Múzeum, a Barcsay Jenő Képzőművészeti Alapítvány és Barcsay Jenő jogörökösei, Kónya Márta és Ferenc. Részletek ITT!

Rotary tanulmányi ösztöndíj szentendrei diákoknak
Tanulmányi ösztöndíj-pályázatot hirdet a Rotary Club Szentendre, mely szentendrei tanulók jelentkezését várja. A pályázat célja a tehetséges diákok további fejlődésének elősegítése. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt