Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Május 05. 07:32, hétfő | Helyi
Forrás: PMRFK

Megverte a HÉV-vezetőt – eljárást indítottak a szentendrei rendőrök

Megverte a HÉV-vezetőt – eljárást indítottak a szentendrei rendőrök

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. József 44 éves budapesti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi április 12-én 20 óra 30 perc körüli időben a szentendrei HÉV-en utazott, amikor a szerelvény a végállomásra érkezett. A vonatvezető ekkor felszólította az egyik kocsiban alvó gyanúsítottat, hogy szálljon le a vonatról. B. József azonban kiabálni kezdett és a sértettet többször mellkason ütötte.

A helyszínre érkező járőrök a 44 éves férfit elfogták és a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. B. József a bűncselekmény elkövetését elismerte.
Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel