Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Január 12. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Megvan 2012 legszebb adventi koszorúja - eredményhirdetés

Megvan 2012 legszebb adventi koszorúja - eredményhirdetés

Rendkívül izgalmas véghajrát hozott a Kié a legszebb adventi koszorú? elnevezésű versenyünk, melynek első helyéért óriási és fordulatos csata folyt az utolsó napokban. Eredményt hirdetünk!

Izgalmas véghajrá döntötte el a Kié a legszebb adventi koszorú? fotóversenyünk első helyének sorsát, melyet végül Szekeres Mária Marianna Igaz, hogy szép? elnevezésű alkotásával nyert meg. Nyereménye a Pisztráng Sziget Étterem Szentendre által felajánlott kétszemélyes vacsora.

Olvasóink szerint a második legszebb adventi koszorú az Ehető adventi koszorú mézeskalácsból nevű lett, mellyel Furka Ágnes egy tízalkalmas forró csoki bérletet nyert az Édeni Édességek Szentendre jóvoltából.

A harmadik helyen pedig Laczainé Orbán Piroska Karácsonyváró 2 címet viselő koszorúja végzet, nyereménye két darab gyerekjegy a Jegesmaci és barátai bábelőadásra az Almafa Gyerekháznak köszönhetően.

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a részvételt valamint a szavazatokat mindenkinek! Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén