Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. Február 17. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Csobánkai Hírlevél

Megalakult a Csobánkai Önkéntes Tűzoltóság

Megalakult a Csobánkai Önkéntes Tűzoltóság

2016. január 29-én 18 órától Schiffer Zsolt képviselő kezdeményezésére, Leidinger István a pomázi Önkéntes Tűzoltóság parancsnoka tájékoztatást nyújtott a helyi önkéntes tűzoltó őrssel kapcsolatban.

A tájékoztatás többek közt kiterjedt arra is, hogy milyen feltételeket kell biztosítania Csobánkának az őrs működéséhez, hogyan válhat valaki önkéntes tűzoltóvá, valamint milyen nagy jelentőséggel is bír a helyben szerveződött csapatmunka.

Az önkéntes csobánkai tűzoltók fontos szerepet tudnak vállalni veszély esetén és nagy segítséget nyújtanak a kiérkező Tűzoltóság számára. Ők megfelelően el tudják végezni az előkészítést az oltási munkálatok előtt, esetleges hatástalanításokat is végre tudnak hajtani, vagy éppen biztosítani tudják a személyi védelmet.

Nagy örömmel veszi mind az újonnan alakult őrs, mind pedig az önkormányzat a lakosok részéről az érdeklődést és a lelkesedést. A minél hatékonyabb munka és segítségnyújtás érdekében továbbra is folyamatosan várják Csobánka lakóinak jelentkezését!

Aki tenni szeretne a falu biztonságáért és önkéntes tűzoltónak szeretne jelentkezni, megteheti a Pomázi Tűzoltóságon, továbbá személyes megkereséssel, Schiffer Zsolt képviselőnél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe