Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2013. Június 13. 09:43, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/Volánbusz

Még felemás a közlekedés az Esztergom-Szentendre-Budapest buszvonalon

Még felemás a közlekedés az Esztergom-Szentendre-Budapest buszvonalon

Még nem kapott felhatalmazást a Volánbusz társaság a 11-es út használatára a közútkezelőtől, köszönhetően, hogy még több szakaszon áll a Duna az úton, ezért egyelőre még nem közlekednek teljes vonalon a járatok.

A Budapest felől érkező autóbuszok forgalmi akadályok miatt ideiglenesen csak Szentendre, autóbusz-állomásig közlekednek. Szerdától azonban a 890 Budapest – Szentendre – Tahitótfalu, Váci rév autóbuszvonalon meghirdetett járatokat Budapest, Újpest, Városkapu- Szentendre autóbusz állomás közötti járatok újraindultak, olvasható a Volánbusz honlapján.

Egyelőre az Esztergom-Szentendre-Budapest vonalon továbbra sem érhető el busszal: a Motocross Pálya; Búbánatvölgy; Pilismarót Basaharc; Szobi rév elágazás; Pilismarót; Dömös; Gizellatelep kórház; Lepencefürdő; Visegrád; Dunabogdány; Tahitótfalu; Leányfalu; Szentendre.

A vonalak járatai megbontva, Csenkei híd–Esztergom autóbusz-állomás valamint Szentendre – Budapest viszonylatokban menetrend szerint közlekednek.

A Duna vízállásától függően a lezárt útszakaszok megnyitása után, a menetrendszerinti közlekedés lehetőség szerint 1-2 órán belül helyreáll.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.