Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Október 07. 07:57, kedd | Helyi
Forrás: PMRFK

Lopásból így lett rablás Pomázon

Lopásból így lett rablás Pomázon

Eljárást folytatott rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Krisztián 25 éves pomázi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított június 26-án 11 óra körüli időben egy pomázi utcában parkoló kisbusz üléséről eltulajdonította a sértett táskáját, melyben személyes okmányai, bankkártyái és készpénz volt. A tulajdonos ez idő alatt a kisbusz hátsó részében dolgozott és észlelte, hogy valaki behajolt a jármű utastérbe, majd felült egy kerékpárra és az értékeivel elhajtott. A sértett a férfi után szaladt, aki az eltulajdonított táska megtartása érdekében felé rúgott. Ettől a táska tulajdonosa elveszítette az egyensúlyát, a földre esett és megsérült.

A végrehajtott nyomozati cselekmények eredményeként a szentendrei rendőrök azonosították a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Krisztiánt, akit szeptember 19-én gyanúsítottként hallgattak ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára