Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 20. 08:04, hétfő | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Kosárlabda: nagyarányú siker a szentendrei lányoktól

Kosárlabda: nagyarányú siker a szentendrei lányoktól

Nagyarányú győzelmet könyvelhetnek el a szentendrei kosaras lányok, akik a hétvégén Albertirsa együttesét verték meg.

Győztek a szentendrei lányok! Ezen a hétvégén lányaink Albertirsa csapata ellen játszottak, amely egy gyönyörű győzelmet eredményezett. Az 1. negyed kicsit döcögősre sikeredett, ami az eredményen is meglátszik, de ezzel együtt a szentendrei lányok 8-12-re nyerték. A következő percekben játékosaink összeszedetten, csapatként játszottak, kihasználva magasságukat is. Az eredmény a félidőre 15-26 lett. A szünet után a szentendrei alakulat folytatta az előző játékrészben bevált taktikáját, így a 3. negyed 8-21-gyel zárult a szentendrei lányok javára. A 4. negyed nem igazán volt kosarakban gazdag, mindössze 11 pontot gyűjtött a két együttes összesen, de ezt is 4-7-re a Szentendrei KSE nyerte, melynek lányai ezzel 57-27-re győztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: