Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2017. Július 17. 05:00, hétfő | Sport
Forrás: mti - fotó: facebook.com/kissnorbidriver/

Kiss Norbert újra Eb-futamot nyert, második az összetettben

Kiss Norbert újra Eb-futamot nyert, második az összetettben

A vasárnapi első futamot a szombatihoz hasonlóan megnyerte, majd a záróversenyen harmadik lett a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert,

a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája a gyorsasági kamion Eb Slovakiaringen rendezett versenyhétvégéjén, Diósförgepatonyban (Orechová Poton).
A 32 éves szombathelyi pilóta a délelőtti időmérő edzésen második lett, majd az első, kora délután rendezett versenyen nagyszerűen rajtolva azonnal átvette a vezetést, s az első pozíciót a leintésig sikerült is megtartania.

Kiss így a késő délutáni negyedik versenyen - amely a hétvége zárófutama volt - nyolcadikként startolt, s remek teljesítményt nyújtva feljött egészen a harmadik helyig.

A magyar versenyző ezzel 51 pontot szerzett a Dunaszerdahely közelében található Slovakiaringen, s az Európa-bajnoki összetett második helyezettjeként várja a folytatást, amelyre a Hungaroringen kerül sor augusztus 26-27-én.

A 3. Kamion Eb és Fesztivál elnevezésű rendezvény szervezői számos családi programmal várják a Mogyoródra kilátogató szurkolókat, akiket az Eb versenyein kívül a luxus sportautókat felvonultató betétfutam, a Blancpain GT Series pilótái is szórakoztatnak majd a Hungaroringen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 27. 06:00, hétfő | Sport

Egygólos ajkai sikerével kilenc év után feljutott az ETO Győr

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.

2024. Május 27. 06:00, hétfő | Sport

Monacói Nagydíj - Leclerc az első hazai győztes Monte-Carlóban

A hazai közönség előtt szereplő Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, így a sportág történetének első hercegségbeli győztese lett Monte-Carlóban.

2024. Május 25. 19:54, szombat | Sport

Ez igazi rally lesz!

Idén 2024-ben a Diósgyőr ralin P14-es kategóriában állsz rajthoz Velezdi Eszter navigátoroddal.

2024. Május 25. 19:51, szombat | Sport

Egy dobogós Diósgyőr ralis eredménynek örülnénk!

Beszélgetés Kronome Ákos autóversenyzővel, nagy megmérettetés előtt.