Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. November 06. 15:21, szombat | PR
Forrás: (x)

Kiadó üzleti ingatlanok online, egy helyről

Kiadó üzleti ingatlanok online, egy helyről

A fővárosi ingatlanpiac kifejezetten sokszínű palettával bír. A lakhatási célú ingatlanok mellett az üzleti célú helyiségek is komoly kínlati erőt képviselnek.

A saját dolgunkat könnyítjük meg azzal, ha cégünk számára olyan helyen keresünk ingatlant, amely minden igényre kínál megoldást.

Hirdetések az online térben

Az internet és az online lét évtizedeiben már egészen természetes, hogy a legtöbb dolgot a világhálón keresztül is elérhetjük. Ez egyszerűséget és kényelmet kínál a felhasználók számára, akik így bárhonnan hozzáférhetnek a számukra érdekes tartalmakhoz. Ezek listája szinte végtelen, de ezen belül is jól elkülöníthető szegmenst képeznek a különféle hirdetőoldalak. Léteznek általánosabb, adok-veszek honlapok, de egészen specifikus platformokba is belefuthatunk.

Ezekhez a specifikus platformokhoz sorolhatók a különböző ingatlancégek weboldalai, akik egy helyre gyűjtik és könnyen kereshetővé teszik az égiszük alá tartozó kiadó ingatlanokat. Ez sok esetben ömlesztve történik, ugyanakkor léteznek kifejezetten lakhatási vagy üzleti célú bérleményekre szakosodott cégek és weboldalak is. Ez utóbbihoz tartozik az In-Management is, akiknél fővárosi és vidéki üzleti célú kiadó ingatlanok között egyaránt válogathatnak az érdeklődők.

Mit értünk üzleti célú ingatlan alatt?

Nomen est omen – mondhatnánk, hiszen az üzleti célú ingatlanok elnevezése már magában hordozza lényegüket. Olyan helyiségeket és épületeket sorolhatunk ebbe a kategóriába, melyeket vagy befektetési céllal vásárol meg valaki, vagy kifejezetten a vállalkozása üzleti/termelési tevékenységét segítendő bérli ki az adott helyiséget. Az üzleti célú ingatlanok ezen belül több alkategóriába sorolhatók, attól függően, hogy az egyes helyiségek milyen célokat szolgálnak.

Az üzleti célú ingatlanok közé elsősorban az irodákat, irodaházakat, raktárakat, üzlethelyiségeket és vendéglátó egységeket (panziók, éttermek) soroljuk. Ezek a kategóriák kivétel nélkül üzleti, kereskedelmi célokat szolgálnak, még ha egyes opciók direkt más opciók kevéssé indirekt módon. Az In-Management kínálatában minden ilyen jellegű igényünkre találhatunk ideális lehetőségeket, akár a fővárosban, akár vidéken gondolkozunk ilyen jellegű helyiségek bérlésében, megvásárlásában.

Vásároljunk vagy béreljünk?

A kérdés adekvát, de a válasz abszolút szubjektív igények mentén születik meg. Üzleti célú ingatlanokat leginkább befektetési céllal érdemes vásárolni. Ezt jellemzően tetemesebb tőkével rendelkező cégek tehetik meg, akik tevékenységükből fakadóan teljes üzletházakat, irodaházakat vásárolnak meg, majd adják bérbe az abban található helyiségeket. A bérleti opció ezzel szemben sokkal szélesebb közönség számára elérhető.

Ha vállalkozásunk számára szeretnénk egy központot kialakítani, számos kiadó iroda és üzlethelyiség áll a rendelkezésünkre. Ha netán kereskedelemmel foglalkozunk és árukészletünk számára keresünk ideális tárolóhelyet, raktárak és logisztikai központok egész sora érhető el a kínálatban. Mindezt egy helyről, megbízható és tapasztalt forrásból. A mi dolgunk csupán a kiválasztás és az ügyintézés.

Címkék: üzeti ingatlan, kiadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.