Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 25. 10:23, szombat | Helyi
Forrás: Nagy Olivér

Kemény meccsen fordítottak a szentendrei juniorok

Kemény meccsen fordítottak a szentendrei juniorok

Kemény meccs várt a Szentendrei Kosárlabda SE junior játékosai szerdán. Ez meg is látszott az első félidőn, de aztán kosarasaink felpörögve végül megnyerték az összecsapást.

Boci Klub BC Csepel/B - Szentendrei KSE
Szerdán este a kemény ellenfélnek ígérkező Csepel ellen játszott vendégként a Szentendrei KSE junior csapata. Igen megterhelő volt a két csapatnak egy teljes munkanap után a pályára lépni, ráadásul a meccs a Csepel-szigeten volt, így a szentendreieknek egy jó órás utat kellett megtenni a mérkőzés előtt.

Az első félidőben a játék kiegyensúlyozottan zajlott, de a vezetés, ha csak egy-két ponttal is a csepelieknél volt. A szentendreiek játéka eleinte lassan folyt, hiába voltak jó támadásaik, a házigazdák sokszor szereztek gyorsindításból könnyű kosarakat.

A második félidőben már sokkal jobban játszottak a szentendreiek. Precízebben sikerültek a támadások, és legfőbbképpen felgyorsultak a játékosok, ami a védekezésnél is jól kijött. Hamar felhozták a ponthátrányukat kosarasaink, és jó tíz ponttal meg is előzték a csepelieket. Végül olyan jól működött a szentendreiek védekezése, hogy a hazai csapat alig tudott átverekedni a zónán, szinte csak kintről dobáltak, de hiába.

Szentendre végre megmutatta, hogyan kell szépen kosárlabdázni és megnyerték ezt a kemény összecsapást. Vasárnap a bajnokság élén álló Vasas ellen játszik a csapat, ezúttal is idegenben, de szurkoljunk nekik.

Boci Klub BC Csepel/B - Szentendrei KSE: 62-73

A Szentendrei KSE hétvégi menetrendje
2014.01.25. Szombat - Leányfalu

Gyerek csapat mérkőzései:
9:00 Szentendrei KSE - BKSE Tigrisek
10:30 Atomerőmű SE - Vagány Nyulak Pestszentimre
12:00-kor és 13:30-kor a párosítások a helyszínen dőlnek el

Kadet Lány csapat mérkőzése:
16:00 Tatai SE - Szentendrei KSE

Hétfőn Felnőtt csapatunk idegenben fog pályára lépni
19:00 Budafoki KK - Szentendrei KSE
(1223 Budapest, Rákóczi út 16)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: