Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Február 12. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Szentendrei Rendőrkapitányság

Kábítószert fogyasztottak

Kábítószert fogyasztottak

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy pomázi és egy budakalászi lakos ellen.

F. Márkó pomázi lakos a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015 áprilisában Pomázon egy lakatlan házban ismerőseivel kábítószert, úgynevezett kristályt fogyasztott, valamint a lakcímén tartott házkutatás során kábítószergyanús anyagmaradványt foglaltak le a rendőrök.
A lefoglalt kábítószergyanús anyagmaradványról a kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy az kábítószernek minősül, valamint a férfi szervezetében szintén kimutatható volt kábítószer jelenléte.

A vizsgálók a 22 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, ellene a napokban befejezték az eljárást és vádemelési javaslattal éltek az illetékes ügyészségen.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szintén nyomozást folytatott kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. Lajos budakalászi lakos ellen.

A 28 éves budakalászi férfi 2015. április 26-án a délutáni órákban budakalászi otthonában tartózkodott, ahol a rendőrök őt egy másik ügyből kifolyólag kívánták meghallgatni. Ennek során a rendőrök észlelték, hogy a férfi bódult állapotban van, ezért őt mintavétel céljából előállították.

A nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő véleménye szerint a gyanúsított szervezetében kábítószernek minősülő anyag volt kimutatható.

T. Lajost a vizsgálók gyanúsítottként hallgatták ki, ellene a napokban befejezték az eljárást és vádemelési javaslattal éltek az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén