Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Március 25. 09:30, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Időközi választás, műalkotások a Dunakorzó fáiból, meztelenül sétálgatott

Időközi választás, műalkotások a Dunakorzó fáiból, meztelenül sétálgatott

A Fidesz-KDNP jelöltje nyert a vasárnapi időközi választáson a Püspökmajorban, műalkotásokként élednek újjá a Dunakorzó kivágott fái, több napja sétálgatott meztelenül Szentendre külterületén egy férfi. Hírösszefoglaló.

Időközi választás a Püspökmajorban
Horváth Győző, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a vasárnap megtartott időközi önkormányzati képviselő-választást Szentendre 4-es számú egyéni választókerületében. Részletek ITT!

Műalkotásként születnek újjá a Dunakorzó kivágott fái
Műalkotásként születnek újjá a Dunakorzó kivágott fái, erről döntött legutóbbi ülésén a képviselő-testület. Részletek ITT!

Meztelenül sétálgatott Szentendre külterületén
Meztelenül sétálgatott Szentendre külterületén a Lajos forrás felé vezető mellékúton egy férfi múlt szerda este. A zavart férfi már több napja járkált ruha nélkül a környéken. Részletek ITT!

Amerikába megy a nagyszabású projektekkel készülő Skanzen
Mozgalmas időszak vár a szentendrei Skanzenre, amely nemcsak nagyszabású projektet indít útjára idén, de részt vesz a világ legnagyobb folklór fesztiválján Amerikában. Részletek ITT!

Életveszély Dömösön, özönvízben leszakadt a patakmeder betonja
Leszakadt hosszú szakaszokon múlt héten Dömösön a patakmeder betonja, közben özönlött le a víz az olvadás miatt a Pilisből. A meder mentén a helyiek háziakat és magukat is féltik az életveszélyes helyzet miatt. Részletek ITT!

Döntőben a Dunakanyar SE U11-es korosztálya
Bejutott a Pest megyei Futsal Bajnokság döntőjébe a Dunakanyar SE U-11-es korosztálya a közelmúltban. A csapat Budaörsön két nagyarányú győzelmet kivívva és egy döntetlen játszva került be a fináléba. Részletek ITT!

Folytatódik a Szentendrei Tavaszi Fesztivál
A héten a Hófehérke és a hét törpe zenés mesejátékkal folytatódik a Szentendrei Tavaszi Fesztivál a Pest Megyei Könyvtár színháztermében. Részletek ITT!

Hajrában jelmezes fotóversenyünk
Az utolsó előtti versenyhéttel a jelmezes fotójátékunk hajrájához érkeztünk. Szoros a küzdelem, a néhány szavazatnyi különbség azonban gyorsan ledolgozható. Érdemes játszani, hiszen a Borháló Szentendre nyereményeivel gazdagodhatnak a legtöbb szavazatot gyűjtők. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV