Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 23. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: Rózsa Dávid

Hétközi győzelemmel hangoltak a szentendrei kosarasok

Hétközi győzelemmel hangoltak a szentendrei kosarasok

Nemcsak a hétvégén, hanem már csütörtökön is tétmeccsen léptek pályára a Szentendre Kosárlabda SE NB II-es játékosai. A csapat idegenben a Hidegkút KK együttesét verte meg, így győzelemmel hangol a mai meccsre.

Hidegkúti KK - Szentendrei KSE

A szentendrei NB II-es csapatnak két mérkőzése is van ezen a héten, melyekből az elsőt már le is játszották csütörtök este idegenben a Hidegkút KK ellen a játékosok. Jó előérzettel vág-hattak neki a mérkőzésnek az SZKSE fiai, hiszen ezt az ellenfelet tavaly oda-vissza legyőzték.

Jól is kezdték az első negyedet, gyors, pontos támadó játékkal és fegyelmezett védelemmel. Ennek eredményeképpen az első játékrész végére komoly előnyt sikerült kidolgozni.

A második negyedben aztán felébredt az ellenfél is és megduplázva az első negyedben dobott pontjaikat, a félidő előtt 26-26-os döntetlenre hozták fel az állást.

A félidei szünet jót tett a szentendrei csapatnak, mert összeszedettebben jöttek ki a pályára, és vissza tudtak térni az első negyedben mutatott játékukhoz, így a játékrész végére sikerült visz-szavenniük, ha nem is sokkal, de egy kicsivel a vezetést.

A negyedik negyedben a hazai csapat mindent megtett a felzárkózás érdekében, már-már a sportszerűség határait súrolva, azonban a SZKSE fiainak sikerült ezt is átvészelniük és végül idegenben megszerezni a győzelmet.

A szakvezetés szerint nagyszerű győzelem volt, amelynek a lendületét remélhetőleg át tudják vinni a szombati mérkőzésükre Leányfalun is.

A mérkőzés végeredménye: Hidegkúti KK - Szentendrei KSE 59 – 65

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: