Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2021. Április 19. 08:52, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Harmadik emeleti lakásban termesztett drogot

Harmadik emeleti lakásban termesztett drogot

Egy lakásban felállított sátorban termesztették a marihuánát.

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság egy férfit és egy nőt. A rendőrök április 14-én bejelentést kaptak arról, hogy egy Etele úti, harmadik emeleti lakásból erős kábítószer illat árad – közölte a rendőrség.

A kiérkező rendőrök a lakásban egy kis sátrat találtak, amiben 64 tő marihuánát neveltek a tulajdonosok. A nyomozók lefoglaltak továbbá a kábítószer előállításához, adagolásához és árusításához használt eszközöket is.

A XI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a tulajdonosokat, a 43 éves P. Tamást és a 27 éves P. Katalint elfogták, előállították és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A párt őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 13. 06:00, csütörtök | Belföld

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban

2024. Június 12. 09:13, szerda | Belföld

A román elnök cáfolta, hogy a B9-ek államai Magyarország kizárását fontolgatnák

A román államfő cáfolta, hogy a NATO keleti szárnyának tagállamait tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) Magyarország kizárását fontolgatnák, amiért a magyar kormány állítólag \"rendszeresen szembehelyezkedik\" a partnerek döntéseivel.