Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Március 21. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Hajrá Szentendre, Neked szurkolunk - kosarasok hétvégi fordulói - VIDEÓ

Hajrá Szentendre, Neked szurkolunk - kosarasok hétvégi fordulói - VIDEÓ

A kis pihenő után ismét tétmeccsen lépnek pályára a hétvégén a Szentendrei Kosárlabda SE csapatai. A felnőttek már pénteken, a juniorok pedig szombaton játszanak.

Az NB II-es felnőtt alakulat ezúttal idegenben az FSZSE csapatához látogat a fővárosba (1097 Budapest Gyáli út 22. - Puskás Tivadar Távközlési Technikum), ahol pénteken 20 óra 30 perckor kezdődik a két együttes összecsapása. A szentendrei fiúk bíznak benne, hogy a korábbi FSZSE elleni hatpontos győzelmet követően ismét sikerült diadalmaskodniuk.

Szombaton a juniorok hazai pályán, Leányfalun a Móricz Zsigmond Általános Iskolában fogadják 16 órakor a Zuglói Sasok játékosait. A szentendreiek legutóbb a Sasoktól három ponttal kikaptak, így éppen ezért most szeretnének visszavágni és feledtetni szurkolóikkal a vereséget.

Mindezt a közös szurkolással tudjuk segíteni, ezért a helyszínen is minél többen, buzdítsuk a fiúkat! Belépés ingyenes, szurkolás kötelező! Akár a csapat dalával!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben