Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Szeptember 10. 09:11, szerda | Helyi
Forrás: Eurokapu SE

Győzelmekkel kezdték a szezont szentendrei pingpongosok

Győzelmekkel kezdték a szezont szentendrei pingpongosok

Elindult az idei pingpong szezon, szombaton és vasárnap is megmérkőztek az Eurokapu SE csapatai a megyei A osztályban és az NB III-ban. Mindkét alakulat győzött.

Megyei csapatunk erősebb ligában indul, mint tavaly, az NB III-as felállás is erősödött a 2013-hoz képest. Mindkét osztályban tisztességes, szereplést tervezünk, az első öt között végezni már igen szép eredmény lenne. Mindkét bajnokságban kizárólag a régió játékosai játszanak, „saját nevelésű” csapattagjaink (Szentendre, Pomáz, Budakalász, Leányfalu, Tahi) – számolt be Nagy Róbert az egyesülettől, aki a mérkőzéseket is összefoglalta:

NB.III.
1.FORDULÓ: 2014.09.07. ÚJHARTYÁN-EUROKAPU SE 8-10
Izgalmas és jó mérkőzést vívtunk a tavalyi idény megyei bajnoka ellen. Végig fej-fej mellett haladtunk, a végén sikerült 7-8-ról 10-8-ra fordítani és nyerni. Ezzel megszakítottuk Újhartyán hosszú évek óta tartó hazai veretlenségét is!
A mérkőzést követően a Hartyánfeszt rendezvényen még finom zúza- és vaddisznópörköltre is Újhartyán vendégei lehettünk. Ezt külön is köszönjük, felejthetetlen meccs volt!

MEGYE "A":
1.FORDULÓ: 2014.09.06. TÁPIÓGYÖRGYE II.-EUROKAPU SE II.
A tavaly még egy osztállyal lejjebb induló második csapatunk szép győzelemmel kezdte az idényt a megyei I. osztályban!
A simának tűnő 3-15-ös eredmény ellenére bizony alaposan megizzadtunk. Összegezve: nagyon sportszerű mérkőzésen vagyunk túl. A hazaúton beszippantotta csapatunkat a Rétes Csárda (Monorierdő, 4-es főút 43-as km). Hűsíteni kellett a torkot, hiszen még gyakorlatilag nyár van. Aztán meg a győzelmi áldomás horzsolt nagyon, 55 fokos Rézangyal támogatta az elemzést, és egy újabb hűsítő kört követően igazán már a kutyát sem érdekelte, hogy egyáltalán mi is az a pörgetés. :) De végül hazaért mindenki biztonságban.

A képen Fodor Zoltán szentendrei játékosunk játszik egykori Európa Bajnokunk, Kriston Zsolt ellen, aki idén az Újhartyán NB III-as csapatát erősíti. Érthető okokból, mindenki Kriston veretlenségére tör. Nekünk nem sikerült, de így is győzött a csapat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben