Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Április 06. 08:01, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Garázdasággá fajult a kölcsönügylet – jöhet a vádemelés

Garázdasággá fajult a kölcsönügylet – jöhet a vádemelés

Kölcsön akart kérni, majd előbb vita lett belőle, később csúnya verekedés, majd rendőrségi ügy, és most garázdaságért és testi sértésért vádemelés. A szentendrei rendőrök lezárták az ügyet.

Egy 49 éves pomázi asszony tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy élettársának egy rokona megjelent náluk még tavaly június 22-én a délutáni órákban. A rokon - az asszony élettársára hivatkozással - az idős szomszédjuktól akart pénzt kölcsön kérni, azonban vitába keveredtek. A veszekedés tettlegességig fajult, melynek következtében négyen megsérültek.

Ezt követően a R. Mária 42 éves, H. Ferenc 46 éves és H. Márk 24 éves budakalászi lakosok visszatértek a bejelentő lakásához és elkezdtek az ajtón dörömbölni, majd a 42 éves gyanúsított a hajánál fogva rángatta ki a lakásból a sértettet. Az asszony 46 éves élettársa egy fadarabbal megütötte a bejelentő fiát, aki ennek következtében megsérült.

A Szentendrei Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, valamint testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozást H. Ferenc, H. Márk és R. Mária ellen vádemelési javaslattal lezárta a minap és a keletkezett iratokat megküldte az ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt