Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2016. Június 22. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Forgalmi változás a Duna-korzón

Forgalmi változás a Duna-korzón

Szentendre Önkormányzata 2016. július 1-től a Duna-korzó Péter-Pál utca és Lázár cár tér közötti szakaszát védett övezetté nyilvánította.

Itt a közterületen várakozni nem lehet és ettől az időponttól kezdődően CSAK ÉRVÉNYES BEHAJTÁSI ENGEDÉLY birtokában lehet erre az útszakaszra behajtani!

Kérjük, aki ezen a területen ingatlantulajdonos, használó, bérlő, stb., és eddig nem rendelkezett behajtási engedéllyel, keresse fel a Városi Ügyfélszolgálatot (2000 Szentendre, Duna-korzó 18., ügyfélfogadási idő: hétfő 8-20 óráig, kedd, szerda, csütörtök 8-16 óráig, péntek 8-13 óráig) és a behajtási engedélyre vonatkozó kérelmét adja be, hogy a szükséges engedélyt ki tudjuk adni.

Azon személyek részére, akik érvényes behajtási engedéllyel rendelkeznek, hivatalból elkészítjük a módosított behajtási engedélyüket, melyet a jelenlegi engedély leadását követően a Városi Ügyfélszolgálaton tudnak átvenni.

Fotó: google.com

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.