Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Március 04. 08:21, kedd | Helyi
Forrás: Nagy Olivér

Fordulatos meccsen hiába a kemény hajrá - kikaptak junior kosarasaink

Fordulatos meccsen hiába a kemény hajrá - kikaptak junior kosarasaink

Rendkívül fordulatos meccset játszottak a Szentendrei Kosárlabda SE junior játékosai a hét-végén a MALÉV SC ellen. A fiúk nagy előnyt dolgoztak le, majd nagyarányú vezetést sze-reztek, de végül elmaradt a győzelem.

Szombaton a MALÉV SC ellen játszott hazai mérkőzést a Szentendrei KSE junior csapata. Ez volt az SZKSE második összecsapása a MALÉV ellen, mely végül nagy küzdelemmel és hajrával zárult.

A játék első negyede nagyon szorosnak ígérkezett. Bár az első percekben még a MALÉV vezetett, jó tízpontos előnnyel, a negyed végére mégis a szentendreiek szereztek előnyt. A második negyedben a szentendreiek belelendültek a játékba, sikeres támadásaiknak és véde-kezéseiknek köszönhetően már több mint tíz ponttal vezettek a fiúk.

A harmadik negyedben azonban minden a visszájára fordult, miután a MALÉV védekezésnél elkezdett zónát játszani. Innentől kezdve szentendreieknek alig akadt egy két ponttal záruló támadásuk, védekezésben pedig többször előfordult, hogy csak úgy átengedték az ellenfelet a labdával.

A negyedik negyed elején a MALÉV már jó húsz ponttal vezettet, amikor Szentendre elkez-dett letámadást játszani, ami végül eredményesen be is vált, és így a csapat elkezdte vissza-hozni az eredményt.

Csak túl késő volt már és az utolsó percekben a támadásnál elkövetett kisebb hibák a MALÉV malmára hajtották a vizet, így végül az eredmény:
Szentendrei KSE - Malév SC 48-57

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén