Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Március 24. 09:17, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Fiatal rablóbanda, ittas sofőrök, gátépítési koncertek – Heti hírek

Fiatal rablóbanda, ittas sofőrök, gátépítési koncertek – Heti hírek

Rablóbandát és rengeteg ittas vezetőt fogtak a szentendrei rendőrök… Ocho Macho és Balkán Fanatik koncert… Újabb részletek a HÉV-kocsik tesztfelújításáról… Fejlődik a Dunakanyar hajóközlekedése… Hírösszefoglaló

Fiatalokból álló rablóbandát kaptak el a szentendrei rendőrök
Öt fiatal férfit vettek őrizetbe rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a szentendrei rendőrök a minap. A társaság HÉV megállóban vert meg és rabolt ki egy fiatalt.

Rengeteg ittas vezetőt fogtak a szentendrei rendőrök
Rengeteg ittas sofőrt állítottak bíróság elé a szentendrei rendőrök a közelmúltban. Az elkövetők között akadt fiatal és idősebb egyaránt. Mindegyikük elismerte a bűncselekményt.

Ocho Macho és Balkán Fanatik Szentendrén – Gátépítés zárókoncert - VIDEÓ
Ocho Macho, Balkán Fanatik, Background és NB fellépése várja a közönséget Szentendrén, a Lázár cár téren és a Dunakorzón március 28-án a Gátépítés zárókoncerten!

Gátépítés zárókoncert - Szentendre

Újabb részletek a szentendrei HÉV-kocsik tesztfelújításáról
Kísérleti jelleggel felújít a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV három, a szentendrei vonalon közlekedő HÉV-kocsit, hogy tapasztalatot gyűjtsenek és ezek felhasználásával alakítsák ki a végleges terveket.

Saját autója gázolt halálra egy férfit Dunabogdányban
Gurulni kezdett a leparkolt autója, majd maga alá gyűrte tulajdonosát kedd reggel Dunabogdányban. Az 52 éves férfi a helyszínen elhunyt a balesetben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Fejlődik a Dunakanyar hajóközlekedése - megújult a dömösi kikötő
Új lehetőségek szimbóluma a felújított dömösi hajókikötő, ezt mondta a fejlesztési miniszter a létesítmény szombati átadóján. Völner Pál államtitkár hozzátette, a hajózási fejlesztések az egész Dunakanyart érintik.

Fejlődik a Dunakanyar hajóközlekedése - megújult a dömösi kikötő

Több mint egymilliárdból készül a visegrádi mobilgát
Megkezdődött Visegrádon a dunai gátrendszer kiépítése, miután aláírták az MVZ Visegrád Konzorcium két vállalatával a kivitelezői szerződést, a mintegy 1,3 milliárdos beruházást nagyrészt uniós forrásból finanszírozzák.

Tavaszi Fesztivál Szentendrén – 2014 Programok
Színház, zene, film, előadás, kiállítás: idén is a Szentendrei Tavaszi Fesztivál programkínálatában, mely március 15-től 30-ig várja színes programjaival a szentendreieket és az ide látogatókat!

A leghatékonyabb és leggazdaságosabb cégnépszerűsítés Szentendrén és a térségben
A leghatékonyabb és a leggazdaságosabb online cégnépszerűsítő megjelenést kínálja az InfoSzentendre.hu. Legyen partnerünk egy évre havi 3333 forintért! Most ajándék képes hirdetést is adunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.