Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR
Forrás: (x)

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.

Színes programok várták a rendezvényre kiérkezőket. A kicsik különféle gyermekprogramok között válogathattak. Volt például ugrálóvár, akadálypálya, ügyességi játékok, arcfestés és bábos-énekes előadás is. A felnőttek számára pedig élményfőzés, veterán autók felvonulása, röplabda-, akrobatikus rock&roll- és hiphop táncbemutató kínált izgalmakat. Virág András karate tudását csillogtatta meg, és életmód tanácsadással fogadta az érdeklődőket.

A Magyar Médiaválogatott nemcsak a Családi Nap szervezésében vett rész, hanem aktív résztvevője volt a programoknak is. Kora délután labdarúgó gálamérkőzést játszottak a Szada Válogatottjával. Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere ezúttal a Médiaválogatott csapatát erősítette, amelyben helyet kapott még Molnár Róbert, Katus Attila, Virág András, Kulimár Miklós, Axlen, Tandari Ági, Torják István, Ya Ou, Szlépka Armand(Moh), Németh Lajos, Békefi Viki, Kecskés Tibor (Kefir) és Földesi János.

Pintér Lajos polgármester is pozitívan értékelte a rendezvényt:

– Nagyon örülök, hogy ilyen fantasztikus fellépők voltak ma este a Médiaválogatott szervezésében. Azt gondolom, hogy minden szadai jól érezte magát, és nagy élménnyel tért haza. Egy sikeres rendezvényt tudtunk zárni a mai napon. Rekord létszámmal érkeztek az eseményre a szadaiak. Jövőre találkozunk ugyanígy, ugyanitt. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.

2024. Június 18. 14:39, kedd | PR

K&H: óvatosan a bankkártyával a vakáció alatt is

4+1 ötlet, amely segít felhőtlenné tenni a nyári ejtőzést

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 04. 10:39, kedd | PR

K&H: mennyiből utaznak a magyar turisták?

összesen 327 ezer forintból nyaralunk idén