Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Január 14. 09:05, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Épülő gát, újuló művésztelep, lezárt Városháza tér – Heti hírek

Épülő gát, újuló művésztelep, lezárt Városháza tér – Heti hírek

A nyárig megújul a Szentendrei Régi Művésztelep, szünet után ismét zajlik a gátépítés, visszaállt a korábbi forgalmi rend a Városháza térnél, lopott bicikli keresi gazdáját. Egyebek között ezek az elmúlt napok hírei.

Folytatódott a gátépítés Szentendrén
Az ünnepi leállást követően január 7-én folytatódtak a gátépítés munkálatok Szentendrén. Az északi szakasz kivitelezési feladatai mellett elkezdődnek a déli rész munkái is. Részletek ITT!

Újul a Szentendrei Régi Művésztelepen
Tizenkét műteremből ötöt már teljes egészében felújítottak a Szentendrei Régi Művésztelepen, ide költözött a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. irodája is. Részletek ITT!

Újra lezárva a Városháza tér, továbbra is egyirányú a Dunakorzó
Régi rendben zajlik a forgalmi rend a Városház térnél, ahova már ismét nem lehet behajtani autóval, köszönhetően annak, hogy az önkormányzat visszaállította a közlekedési rendet a rehabilitáció előttire. Részletek ITT!

A Skanzen igazgatója lehet a Néprajzi Múzeum főigazgatója
Kemecsi Lajos a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum tudományos igazgatója lehet a Néprajzi Múzeum főigazgatója, sajtóinformációk szerint. Ezt hivatalosan kedden jelentheti be az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Részletek ITT!

Lopott bicikli keresi gazdáját
Lefoglalt kerékpár gazdáját keresi a szentendrei rendőrkapitányság, mely eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétségének gyanúja miatt. Részletek ITT!

Szentendréről az Eurovíziós Dalfesztiválra - Videóval
Kiválasztotta A Dal című produkció zsűrije azt a harminc dalt, amely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál M1-en induló magyar előválogató showján. A válogatóba bejutott Szentendréről Eszes Viktória és a Background. Részletek ITT!

Az örömteli rendrakás titka - szakértő válaszol
Hogyan vegyük rá a gyereket a rendrakásra? Ezúttal ezt a témát fejtik ki az Almafa Gyerekház és a www.csupaszivmagazin.hu szakemberei szakértői rovatunkban. Ötletes tippek! Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV