Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Szeptember 09. 08:46, kedd | Helyi
Forrás: Lenger

Emléktáblát kap a MűvészetMalom

Emléktáblát kap a MűvészetMalom

Emléktáblát avat Szentendre szeptember 13-án a MűvészetMalom újjáépítésének megkezdése emlékére. Az eseményen részt vesz Szentendre korábbi és jelenlegi polgármestere is, Kállay Péter és Dietz Ferenc.

Testvérvárosi segítséggel kezdődhetett meg egykoron a MűvészetMalom újjáépítésének első üteme, melyben nagy szerepe volt Stefan Gläser professzornak, Wertheim korábbi főpolgármesterének, illetve a wertheimi Rotary Club adományának.

Ennek emlékére Szentendre, a szentendrei Rotary Club, valamint a város akkori és jelenlegi polgármestere, Kállay Péter és Dietz Ferenc emléktáblát állít szeptember 13-án, szombaton 18 órakor, a MűvészetMalom főbejáratánál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez