Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Március 12. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: Police.hu

Előzetes letartóztatásba került

Előzetes letartóztatásba került

A szentendrei rendőrök lopással gyanúsítanak egy 27 éves pomázi férfit.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Zoltán 27 éves pomázi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves férfi 2016. március 6-án 14 óra 30 perc és március 9-én 7 óra 30 perc közötti időben bement egy pomázi ingatlanhoz tartozó garázsba és onnan eltulajdonított egy automata mosógépet, három csillárt, egy téli gumi szettet, egy kompresszort, alumínium lemezeket és különféle szerszámokat.

A feljelentést követően végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a szentendrei nyomozók rövid időn belül azonosították és 2016. március 9-én 12 óra 30 perckor Pomázon elfogták L. Zoltánt, akit előállítását követően őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki. Az illetékes bíróság 2016. március 11-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A 27 éves férfi ellen a szentendrei rendőrök - az elmúlt hónapokban - három ügyben is büntetőeljárást indítottak vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, melyek kapcsán gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyik eljárást a nyomozók a napokban fejezték be és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

L. Zoltán ellen a további eljárást – fogva tartása mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.