Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Január 16. 12:06, péntek | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Ellopott tárgyak tulajdonosait várja a szentendrei rendőrség

Ellopott tárgyak tulajdonosait várja a szentendrei rendőrség

Lopott tárgyak tulajdonosainak jelentkezését várja a szentendrei kapitányság. A rendőrség azt követően foglalta le a tárgyakat, hogy elfogott egy 24 éves pomázi betörőt.

A szentendrei rendőrök egy 24 éves férfi ellen folytatott nyomozás során lefoglalt tárgyak tulajdonosainak jelentkezését várják.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Sándor 24 éves pomázi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 24 éves férfi - eddig ismeretlen társával - 2014. december 28-án a hajnali órákban betört egy pomázi családi házba, ahonnan több, mint 2 millió forint értékben műszaki cikkeket, ékszereket és készpénzt tulajdonított el.

B. Sándor megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2014. december 22. és 2014. december 28. közötti időszakban - a zár megrongálását követően - bement egy budakalászi ingatlanba és onnan többek között órát, laptopot, fényképezőgépet és különféle műszaki cikkeket tulajdonított el.

Ellopott tárgyak tulajdonosait várja a szentendrei rendőrség

A szentendrei rendőrök a végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Sándort, akit 2014. december 29-én a lakásán elfogtak és előállítottak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, az illetékes bíróság másnap elrendelte az előzetes letartóztatását. A gyanúsított ismeretlen társának azonosítása folyamatban van.

A rendőrök a gyanúsított lakásában megtartott házkutatás során ékszereket, valamint különféle kéziszerszámokat foglaltak le, melyek eredetével kapcsolatban a 24 éves férfi nem tudott elszámolni. A Szentendrei Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy a lefoglalt tárgyak bűncselekmény elkövetéséből származnak-e.

Kérjük, hogy aki saját tulajdonaként felismeri a képeken látható ékszerek vagy tárgyak valamelyikét, jelentkezzen - munkaidőben - a Szentendrei Rendőrkapitányságon a 06-26/502-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Még több fotó a tárgyakról ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára